Micimackó és Malacka igazi vérfürdőt rendez egy új horrorfilmben
Szórakozás micimackó horror

Micimackó és Malacka igazi vérfürdőt rendez egy új horrorfilmben

sa |

Ahogy arról mi is írtunk, év elején mások mellett A.A. Milne Micimackó című klasszikusának szerzői jogai is felszabadultak, ami azt jelenti, hogy mostantól nagyjából bárhogyan fel lehet dolgozni és használni.

A legszemfülesebb Ryan Reynolds volt, aki a reklámügynökségével mindjárt el is készített egy paródiát a Mint Mobile felkérésére:

Felszabadultak a Micimackó jogai, Ryan Reynolds azonnal lecsapott
Felszabadultak a Micimackó jogai, Ryan Reynolds azonnal lecsapott
Tovább olvasok

Hamarosan viszont sokkal vérgőzösebb kalandokkal térnek vissza a Százholdas Pagony lakói, ugyanis horrorban fognak szerepelni.

A film egyik alkotója, Rhys Waterfield a Varietynek elmondta, hogy a Winnie the Pooh: Blood and Honey arról szól majd, hogy mivel Róbert Gida egyetemre megy, magára hagyja Micimackót és Malackát, akik

hamar visszavedlenek vadállattá, éhesen pedig zsákmány után néznek.

A filmet tíz nap alatt forgatták Angliában, nem messze az Ashdown erdőtől, ami a Százholdas Pagonyt inspirálta. A film műfaja slasher, azaz darabolós horror lesz, és bár a pontos költségvetést nem árulták el, az interneten megosztott fotók alapján valószínűleg elég kis összegről lehet szó. Waterfield ugyanakkor azt is elárulta, hogy a legnagyobb kihívást az jelentette, hogyan egyensúlyozzanak horror és vígjáték között.

Pontos premierdátum még nincs, de forgalmazónak már jelentkezett az ITN Studios.

Kapcsolódó cikkek
...
Hírek

Eladták Micimackó hídját, de a Pagonyban marad

Az ashdowni erdőben 1907-ben épült fahíd volt az, ahol a Micimackó-történetek írója, A. A. Milne gyakran játszott fiával, Christopher Robinnal.

...
Hírek

Rekordáron kelt el a Micimackóhoz készült eredeti térkép

...
Nagy

Kilenc érdekesség a kilencvenéves Micimackóról

...

BORDA RÉKA: Minden második ismerősöm abúzus túlélője

...

Númenor az emberi civilizáció csúcsa Tolkiennél, és ezt a sorozat jól elkapja (A hatalom gyűrűi - kibeszélő 3.)

...

Galgóczi Erzsébet nyíltan leszbikusként lett a Kádár-korszak népszerű szerzője [N/ők is írtak]

...

Sandman: jót tett a sorozatnak, hogy Gaiman sokszor nem kötött kompromisszumot

SZÓRAKOZÁS
...
Podcast

Númenor az emberi civilizáció csúcsa Tolkiennél, és ezt a sorozat jól elkapja (A hatalom gyűrűi - kibeszélő 3.)

Megnéztük A hatalom gyűrűi harmadik és negyedik részét, és ismét összeültünk Barna Bálint és Füzessy Tamás Tolkien-szakértőkkel, hogy megvitassunk, mit láttunk. Podcast.

...
Szórakozás

Bereményi Géza kalapja alatt elfér a 20. század

A Bereményi kalapja nemcsak egy alkotó ember, hanem egy korszak és egy kreatív életpálya krónikája is, amelyben a személyesből kiindulva merülünk el a kollektívban. A Papp Gábor Zsigmond által rendezett filmből kiderül, hogy számít-e egyáltalán a név, mire jó „a valósághűség látszata”, hogyan lehet csajozni egy sanzonnal, miközben végigkövetjük azt is, hogyan születik meg a szemünk láttára egy dal a konyhaasztal mellett.

...
Szórakozás

Egy botrány természetrajza: jól összerakott történet, mélységek nélkül

Ritkán fordul elő, hogy a befogadó azt érezi: egy történet megfilmesített változata jobban ül, mint a könyv, amiből készült. Az Egy botrány természetrajza (Anathomy of a Scandal) című Netflix-sorozattal alighanem ez a helyzet.

Polc

Negyven év után egy padláson bukkantak rá Czene Béla festményeire

...

Az igazi író élet-halál vitára készteti az igazi olvasókat

...

Stanley Tucci a főzés-ízlelés-evés hármasán szűri át az életet

...

A Szív utca szerzőjének új könyvében a megszállott szenvedélyé a főszerep

...
Még több olvasnivaló
...
Nagy

Malcolm Gladwell: Nem tudsz változást hozni egy társadalomban, ha a tanárt fizeted a legrosszabbul

A csapatunk pont annyira erős, mint a leggyengébb csapattagunk, hangsúlyozta a népszerű ismeretterjesztő író, Malcolm Gladwell, a Brain Bar sztárvendége. De mi köze van a sikernek a focihoz és a kosárlabdához? És mindennek az online oktatáshoz? Gladwell a változó világról és a Z generációról beszélt - meghallgattuk.

...
Nagy

Szvetlana Alekszijevics: Az emberek akkor tudnak igazán élesen fogalmazni, amikor érzik az elmúlás közeledtét

Tóth Krisztina nyitotta meg a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált, amelynek díszvendége idén Szvetlana Alekszijevics. A Nobel-díjas belarusz író a pódiumbeszélgetésen a nők történeteiről, az emlékezés természetéről és a hátrahagyott kéziratairól mesélt, de azt is elárulta,  miért nem tud jelenleg kellő harciassággal írni.

...
Nagy

Mircea Cărtărescu: A diktatúra mindig rossz ötlet

Az évek óta Nobel-díj esélyesként emlegetett román íróval, Mircea Cartarescuval beszélgettünk szabadságról és diktátorokról, a naplójáról és az álmairól, fantasztikusról és valóságosról az irodalomban és az emberi léttapasztalatban. Interjú.