World Travel címmel jelent meg Anthony Bourdain tévés séf posztumusz könyve, amelyet asszisztense, Laurie Woolever fejezett be. Bourdain 2018-ban halt meg, és előtte nem sokkal kezdett el dolgozni ezen a könyvön, amely lényegében egy kulináris útikalauz a világ körül. A kötet 43 országba kalauzol el, a bejegyzések fókusza ugyanakkor mindenhol az étel, az étkezés kultúrája. A kötet több esszét is tartalmaz, melyeket Bourdain barátai, kollégái jegyeznek, de írt bele a testvére, Christopher is.
Laurie Woolever az eater.com-nak adott interjújában azt mondta, hogy bár rendkívül büszke a kötetre, mégis keserédes és szomorú érzések is bujkálnak benne amiatt, hogy a szerzőtársa nélkül kénytelenek kiadni ezt a könyvet, amelynek megjelenését közel négy évi munka előzte meg. Az ötletelést még Bourdainnel közösen kezdték, amit Woolever akkor rögzített is, bár még fogalma sem volt, hogy ez lesz az egyetlen közös beszélgetésük a kötetről. Mindenesetre ez a megbeszélés adta a könyv alapját, majd Woolever átrágta magát Bourdain életművén: újranézte a tévés felvételeit, újraolvasta a könyveit, átnézte a séffel közös levelezését. Mivel tíz éven keresztül napi emailezésben voltak, ezért a leveleik sok érdekes információt tartalmaztak arról, hol járt Bourdain és hová akart még ellátogatni. A séf eredetileg azt tervezte, hogy egy tucat esszét ír a könyvhöz, erre viszont már nem került sor, így erre Woolever másokat kért fel - Bourdain fivére például hármat is írt a kötetbe.
A World Travellel párhuzamosan Woolever egy másik projektet is vitt: mintegy száz emberrel interjúzott, olyanokkal, akik valamilyen szerepet játszottak Anthony Bourdain életében. A készülő könyv egy életrajz lesz, de az író azt mondja, erről bővebben majd ősszel tud mesélni.