Keresés
Keresési találatok „” Kifejezésre
5 szakácskönyv, melyből mesteri francia fogásokat készíthetsz
Hagymalaves, ratatouille, borjúragu, halleves, tarte tatin, croissant, citromtorta. Ha esetleg magad is elkészítenéd őket, kísérletezz!
Julia Child a francia főzőiskolában először nem azt kapta, amire számított – Olvass bele a könyvébe!
Az Életem Franciaországban az ételek és az élet végtelen élvezetéről és a gasztronómia történetének legszerethetőbb, legszínesebb egyéniségéről, Julia Childról szól. Olvass bele!
5 szakácskönyv a régi magyar konyhából: válogass több száz éves receptekből
Meglepnéd a családot, és érdekel a magyar konyha története is? Így lesznek a régi receptek teljesen újak, és még fel is dobod a menüt valami izgalmassal.
A töltött káposztától a nemzeti szuverenitásig: hová tűnt a magyar konyha?
Mit kezdhetünk a 160 évvel ezelőtti ételekkel ma? Jókai Mórt és Ács Bori gasztroújságírót a kolozsvári töltött káposzta és a perec is összeköti. A Könyves Magazin podcastjában Ács Borival, a Telex újságírójával beszélgettünk.
Fotó: Ajpek Orsi / Telex
Stanley Tucci megírta, mit evett egy éven keresztül
Létezik bárki, aki nagyobb örömmel tud ételekről beszélni, mint Stanley Tucci?
3 új könyv az egészséges étrendről májusban, ha szakítanál az extrém diétákkal
Kipróbáltál már több diétát is, de belekerültél a jojóhatás ördögi körébe, vagy egyszerűen csak nem hozták a kívánt eredményeket? Olyan könyveket ajánlunk májusra, amik segítenek tudatosan felépíteni az egészséges értrendedet és életmódodat.
Gyerekkönyv a világ legizgalmasabb ételeiről – Olvass bele!
Ebben a gyerekkönyvben körbeutazhatod a Földet Marokkótól Hongkongon át Romániáig, hogy megtudd, hol mi terem, mit hogyan készítenek el és mik a különböző népek jellegzetes ételei. Olvass bele!