A könyvmoly menyasszony legjobb barátja egy esküvőszervező könyv
Promóció promóció esküvő

A könyvmoly menyasszony legjobb barátja egy esküvőszervező könyv

Az életnek nincs olyan területe, melyről ne tanulhatnánk könyveken keresztül. Így van ez még az esküvőszervezéssel is, ebben a témában is számtalan tervezést segítő ötlettár jelent már meg. Ezek különösen hasznosak lehetnek azoknak a menyasszonyoknak, akik hajlamosak rástresszelni a szervezésre és természetesen azoknak, akik egyébként is örömüket lelik a könyvekben. Segítségükkel sokkal élvezetesebb és átláthatóbb lehet az esküvőszervezés. Mi mindenben tud segíteni egy esküvőszervező könyv?

Promóció |

Inspirálódhattok belőle

Még a szervezés elején tartotok és nincs ötletetek, hogy pontosan mire is vágytok? Pedig rengeteg döntés áll előttetek: a Nagy Nap stílusa, a menyasszonyi ruha és kiegészítők kérdése, a menüsor összeállítása – hogy csak néhányat említsünk. Segítségetekre lehet egy esküvőszervező könyv, amiből ihletet meríthettek. Ezek a nyomtatott ötlettárak esküvői stíluselemek és kiegészítők százait sorakoztatják fel a helyszínektől kezdve az asztaldíszeken át a kreatív meghívókig. Két dologban biztosak lehettek az olvasásukkal kapcsolatban:

  1. Ha egyszer a kezetekbe veszitek, órákig le sem teszitek

  2. Mire azonban a végére értek, szinte a teljes esküvő összeáll a fejetekben

Sok esküvőszervező könyv ráadásul nem csak inspirációt rejt, de naplószerűen vezethetitek is bennük a folyamatot és a teendőket. Feljegyezhetitek, hogy melyik szolgáltatókkal egyeztettetek már, kitől vártok éppen árajánlatot, valamint helyet találtok az ültetési rend első vázlatainak is. Ez nem csak az átláthatóságot segíti, de évek múlva szép emlék is lesz számotokra.

-

Lessetek el hasznos tanácsokat az esküvőszervező könyvek lapjairól!

A szervezés során szinte elkerülhetetlen, hogy felmerüljenek kisebb-nagyobb problémák. Mindig lesz két rokon vagy barát, akik jobb, ha nem ülnek egymás mellé a vacsorán. Ugyanígy szinte törvényszerű, hogy lesz valamilyen plusz költség, amivel korábban nem számoltatok.

Az ilyen gondok az ifjú pár számára rengeteg fejtörést és aggodalmat okoznak, pedig a profi esküvőszervezők vagy szolgáltatók tanácsaival könnyedén kezelhetőek lennének. Ezért hasznos egy útmutató, amiből konkrét tippeket is elleshettek.

-

Ha mindezt online végeznétek, keressétek fel az Esküvő Online-t

Akkor sem maradtok segítség nélkül, ha nem szeretnétek mindenhova magatokkal hurcolni egy többszáz oldalas könyvet. Az Esküvő Online esküvőszervező portálja mindenben segítségetekre lesz, amit csak a könyvekből össze tudnátok szedni. A blogcikkek között rengeteg ötletet találtok, az ingyenesen használható, praktikus funkciók pedig segítségetekre lesznek a vendéglista összeállításában, az ültetési rend kialakításában, de még a költségek nyomon követésében is. A több ezer szolgáltatót tömörítő adatbázist böngészve ráadásul az esküvői szolgáltatók keresése is sokkal kényelmesebbé válik. Az esküvő szervezése így mindjárt átlátható rendszer lesz a káosz helyett és a jegyesség ideje is kényelmesebben telhet.

 

Kapcsolódó cikkek
...
Beleolvasó

A házasság sokszor apróságnak tűnő dolgok miatt csúszik szét

Fiala Borcsa új regénye egy szétcsúszóban lévő házasság története, amelyben adott egy túl sok terhet cipelő családapa, egy megfáradt családanya és egy bizonyos harmadik. A Drill a törékeny kapcsolatokról és a megszokás romboló erejéről is mesél. Olvassatok bele!

...
Hírek

Ha tetszett a Házassági történet - Pont neked! #3

Elindult személyre szóló könyvajánló rovatunk! Ha nem tudod, mit olvass épp, csak írj nekünk, mi örömmel ötletelünk.

...
Kritika

A házasság is egy háborús színtér

KÉPALÁ 2020
...
Nagy

Elindult a KÉPALÁ pályázat - Neked mit mesél a fotó?

...
KÉPALÁ - Testőrök között

Győry Domonkos: Papamobil [Képalá]

...
KÉPALÁ - Apa

Papp Ágnes: Vízidő [Képalá]

Hírek
...
Hírek

Sorsok között – Beszélgetés Mécs Annával

...
Nagy

Borítópornó: 5+1 látványos őszi könyvborító

...
Hírek

Kövér László bejelentkezett A Szolgálólány meséje szereplőjének

...
Hírek

Olvass könyveket Jo Nesbo hősével!

...
Hírek

Egy kanadai játékgyár 15 milliárd forintért veszi meg a Rubik-kockát

...
Hírek

Párizs és New York legendás könyvesboltja is segítségért könyörög

A hét könyve
Kritika
A sötétség azért van, hogy könnyebben meglássuk a jót
...
Nagy

Carmen Maria Machado: A tulajdonosán kívül senkinek nincs köze a másik testéhez

Az év elején jelent meg magyarul Carmen Maria Machado első önálló kötete. A szerző provokatív, határfeszegető novellái gyakran abszurd, meghökkentő módon, sok zsáner elemeit felhasználva mesélnek sajátosan női témákról és tapasztalatokról. Interjúnkban szóba kerültek olvasói reakciók, az év eseményei és azoknak esetleges hatásai is.

 

...
Kritika

A kötelező Bánk bán technóra válik szerethetővé

Tarnóczi Jakab rendező Katona József Bánk bánjához, vagyis, nemzeti klasszikushoz, kötelező olvasmányhoz nyúlt, hogy megmutassa, az irodalmi és színházi hagyomány is élővé válik, ha újra merjük gondolni.

Szerzőink

...
Laki Péter

Az Eragon szerzőjének új csillagközi kalandjában egy percre sincs megállás

...
Valuska László

A sötétség azért van, hogy könnyebben meglássuk a jót

...
Németh Róbert

Németh Róbert: Van egy fény, ami sosem alszik ki

Polc

Az Eragon szerzőjének új csillagközi kalandjában egy percre sincs megállás

...

Nagy-Britannia legrosszabb évei, legrosszabb évei

...

A sötétség azért van, hogy könnyebben meglássuk a jót

...

Az erőszakot semmilyen szinten nem lehet elfogadni - #olvass Ott Annával

...