A könyvmoly menyasszony legjobb barátja egy esküvőszervező könyv
Promóció promóció esküvő

A könyvmoly menyasszony legjobb barátja egy esküvőszervező könyv

Az életnek nincs olyan területe, melyről ne tanulhatnánk könyveken keresztül. Így van ez még az esküvőszervezéssel is, ebben a témában is számtalan tervezést segítő ötlettár jelent már meg. Ezek különösen hasznosak lehetnek azoknak a menyasszonyoknak, akik hajlamosak rástresszelni a szervezésre és természetesen azoknak, akik egyébként is örömüket lelik a könyvekben. Segítségükkel sokkal élvezetesebb és átláthatóbb lehet az esküvőszervezés. Mi mindenben tud segíteni egy esküvőszervező könyv?

Promóció |

Inspirálódhattok belőle

Még a szervezés elején tartotok és nincs ötletetek, hogy pontosan mire is vágytok? Pedig rengeteg döntés áll előttetek: a Nagy Nap stílusa, a menyasszonyi ruha és kiegészítők kérdése, a menüsor összeállítása – hogy csak néhányat említsünk. Segítségetekre lehet egy esküvőszervező könyv, amiből ihletet meríthettek. Ezek a nyomtatott ötlettárak esküvői stíluselemek és kiegészítők százait sorakoztatják fel a helyszínektől kezdve az asztaldíszeken át a kreatív meghívókig. Két dologban biztosak lehettek az olvasásukkal kapcsolatban:

  1. Ha egyszer a kezetekbe veszitek, órákig le sem teszitek

  2. Mire azonban a végére értek, szinte a teljes esküvő összeáll a fejetekben

Sok esküvőszervező könyv ráadásul nem csak inspirációt rejt, de naplószerűen vezethetitek is bennük a folyamatot és a teendőket. Feljegyezhetitek, hogy melyik szolgáltatókkal egyeztettetek már, kitől vártok éppen árajánlatot, valamint helyet találtok az ültetési rend első vázlatainak is. Ez nem csak az átláthatóságot segíti, de évek múlva szép emlék is lesz számotokra.

Lessetek el hasznos tanácsokat az esküvőszervező könyvek lapjairól!

A szervezés során szinte elkerülhetetlen, hogy felmerüljenek kisebb-nagyobb problémák. Mindig lesz két rokon vagy barát, akik jobb, ha nem ülnek egymás mellé a vacsorán. Ugyanígy szinte törvényszerű, hogy lesz valamilyen plusz költség, amivel korábban nem számoltatok.

Az ilyen gondok az ifjú pár számára rengeteg fejtörést és aggodalmat okoznak, pedig a profi esküvőszervezők vagy szolgáltatók tanácsaival könnyedén kezelhetőek lennének. Ezért hasznos egy útmutató, amiből konkrét tippeket is elleshettek.

Ha mindezt online végeznétek, keressétek fel az Esküvő Online-t

Akkor sem maradtok segítség nélkül, ha nem szeretnétek mindenhova magatokkal hurcolni egy többszáz oldalas könyvet. Az Esküvő Online esküvőszervező portálja mindenben segítségetekre lesz, amit csak a könyvekből össze tudnátok szedni. A blogcikkek között rengeteg ötletet találtok, az ingyenesen használható, praktikus funkciók pedig segítségetekre lesznek a vendéglista összeállításában, az ültetési rend kialakításában, de még a költségek nyomon követésében is. A több ezer szolgáltatót tömörítő adatbázist böngészve ráadásul az esküvői szolgáltatók keresése is sokkal kényelmesebbé válik. Az esküvő szervezése így mindjárt átlátható rendszer lesz a káosz helyett és a jegyesség ideje is kényelmesebben telhet.

 

Kapcsolódó cikkek
...
Beleolvasó

A házasság sokszor apróságnak tűnő dolgok miatt csúszik szét

Fiala Borcsa új regénye egy szétcsúszóban lévő házasság története, amelyben adott egy túl sok terhet cipelő családapa, egy megfáradt családanya és egy bizonyos harmadik. A Drill a törékeny kapcsolatokról és a megszokás romboló erejéről is mesél. Olvassatok bele!

...
Hírek

Ha tetszett a Házassági történet - Pont neked! #3

Elindult személyre szóló könyvajánló rovatunk! Ha nem tudod, mit olvass épp, csak írj nekünk, mi örömmel ötletelünk.

...
Kritika

A házasság is egy háborús színtér

Hírek
...
Alkotótárs

Mastercard® Alkotótárs: új alkotói ösztöndíj indul el

...
Hírek

Nézegess ritkán látott képeket Esterházy Péterről!

...
Hírek

Natalie Portmannel forog az új Ferrante-adaptáció

...
Gyerekirodalom

Animációs film készülhet az Apufából

...
Hírek

Így fog kinézni Sally Rooney új regénye

...
Hírek

Gutenberget ünnepli a Google Doodle

...
Gyerekirodalom

Októberben érkezik J.K. Rowling új gyerekkönyve

...
Hírek

Nyáry Krisztián: Petőfivel szívesen találkoznék

...
Hírek

Esterházy Péter születésének évfordulójára 40 plakát kerül ki Óbudán

A hét könyve
Kritika
Az undor kitörölhetetlenül ott van férfi és nő kapcsolatában
...
Podcast

Morcsányi Géza: “Az irodalom a szívre mért kibírhatatlan csapás” [Kötelező: Sorstalanság]

A kötelező olvasmányok közös könyveink, amiket aligha tudunk elkerülni életünk során. A Kötelező podcast legújabb részében Kertész Imre Sorstalanságáról beszélgetünk Morcsányi Gézával.

...
Nagy

Szabó T. Anna: Ady tanított meg arra, mennyire változhatatlan a halál

Adyról, Kosztolányiról, Petőfiről, Szendrey Júliáról és Wohl Jankáról is mesélt Szabó T. Anna az Írókkal kötetlenül a Fiumeiben című  irodalmi séta első részében.

Szerzőink

...
Benedek Márton

Az undor kitörölhetetlenül ott van férfi és nő kapcsolatában

...
Babarczy Eszter

Babarczy Eszter: Tündérruha (22500 Ft)

...
Forgách Kinga

A pandémia alatt csak a pandémiáról lehet írni?

Polc

Egy könyv azokról, akik a náci Németországban "úsztak az árral"

...

Jü Hua regénye megmutatja, milyen volt az élet fél évszázada Kínában

...

Lydia Davis a hétköznapi sodródásban is meglátja a rendet

...

A rinocérosz szédítően idegen, viszont szórakoztató

...