Eddie, itt az idő! – Elkészült a Venom 3. első előzetese

Eddie, itt az idő! – Elkészült a Venom 3. első előzetese

A Venom: Az utolsó tánc trailerében a főhőst megformáló Tom Hardy mellett Juno Temple és Chiwetel Ejiofor is feltűnik. És úgy fest, akcióban, szorongásban és humorban sem lesz hiány.

vn | 2024. június 04. |

Ahogy arról novemberben beszámoltunk, a hollywoodi sztrájk beszüntetése után egyből zöld lámpát kapott a Deadpool és a Gladiátor folytatása mellett a Venom harmadik része is.

Eddie és a földönkívüliek

A Venom a Marvel egyik legösszetettebb karaktere. A Pókember ősellenségeként feltűnt, majd önálló képregényt kapott történetek középpontjában Eddie Brock újságíró áll, akit megtámad egy űrből érkező szimbióta, akinek mély a hangja és a türelem nem jellemző rá túlságosan. Az általa nyert szuperhatalmát Eddie arra használja fel, hogy megbüntesse a nagyvárosok bűnözőit.

Csakhogy, amint a 3. Venom-film alcíme is sejteti, a Tom Hardy által alakított Eddie és a szimbióta körül ezúttal komolyan szorul a hurok. És most nem a rosszul világított raktárépületekben csencselő kisstílű bandatagok kiskéseiről van szó, hanem egy földönkívüli invázióról. „Eddie, az enyémek megtaláltak minket” – közli hősünkkel a szimbióta, és ha számba vesszük a tulajdonságait,

ez tényleg elég ijesztően hangzik.

Az utolsó tánc

A trailerben főként Hardy-t látjuk, amint David Bowie Space Oddity című dalára verekszik, kockázatos ugrásokat hajt végre, fázik, valamint egy különleges lovat próbál megülni a sivatag dűnéi között. Különös easter egg, hogy az előzetes utolsó képkockáihoz időzítve elhangzik a dalban a kitalált Bowie-alteregó, Major Tom neve is, akinek a perszónája a megegyező keresztnevük okán

akár a főhőst alakító Tom Hardyra is ráolvasható.

Akárhogy is, a Sony már korábban bejelentette, hogy ezzel a filmmel zárul a Venom-trilógia.

A Venom: Az utolsó tánc főbb szerepeiben Tom Hardy, Chiwetel Ejiofor és Juno Temple mellett Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach és Stephen Graham lesz látható. A filmet Kelly Marcel rendezte a saját és Hardy története alapján írt forgatókönyvéből. Hogy mi lesz a történet vége? Az október 25-én kiderül.

Forrás: Games Radar

Nyitókép: Sony Pictures

Kapcsolódó cikkek
...
Hírek

Bestseller- és képregényadaptációkkal indul újra Hollywood

A sztrájk beszüntetése után egyből zöld lámpát kapott a Deadpool, a Venom és a Gladiátor folytatása is, de a Colleen Hoover könyvéből készülő film premierjére sem kell már sokat várnunk.

...
Szórakozás

„Én vagyok a Marvel-Jézus” – itt a Deadpool & Rozsomák szinkronos előzetese

Az eredetileg májusra várt, Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével készülő képregényfilmet július végén mutatják be a magyar mozik. A friss trailer igazi csemegét ígér.

...
Hírek

Szenzációs kiadvánnyal ünnepli a Marvel Pókember 60. születésnapját

Pókember idén nyáron fogja ünnepelni a 60. születésnapját,  a világ egyik legnépszerűbb szuperhősét a kerek évforduló alkalmából Marvel idén egy különleges kiadvánnyal ünnepli.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Jordán Ferenc: Nem az a lényeg, hogy megjósoljuk a Föld jövőjét, hanem hogy alkalmazkodjunk [Podcast]

Litkai Gergely zöld podcastjének vendége Jordán Ferenc ökológus, akivel tavalyi nagy sikerű, Az ember vége a természet esélye című könyve apropóján beszélgettek.

...
Zöld

Túlélés vagy tanulás? John Holt könyve az iskolai kudarcok meglepő okait mutatja be – Olvass bele!

Miért jelent kudarcélményt sok gyerek számára az iskola? Olvass bele John Holt könyvébe!

...
Zöld

UFO-invázió nem lesz, de arrogáns azt gondolni, hogy egyedül vagyunk – Podcast Rab Árpád jövőkutatóval

Litkai Gergely a Bookline Zöld új podcastjében Rab Árpád jövőkutatóval beszélget Jane McGonigal Elképzelhető című könyvéről. 

SZÓRAKOZÁS
...
Szórakozás

Íme, a Netflix top10: a legnépszerűbb műsorok 60 százaléka adaptáció

A legfrissebb top 10-es lista megmutatja, milyen fontos az irodalmi inspiráció a Netflix számára.

...
Szórakozás

Murakami Haruki kétszer is megnézte a novelláiból készült animációs filmet

A tokiói Vaszeda Egyetemen tartott premier után Murakami bevallotta, hogy különben nem rajong az animációs filmekért, de Pierre Földes mozija kimondottan tetszett neki, mert elkapott valamit az írásaiból.

...
Szórakozás

25 könyv, amit ősztől a színházakban néznénk ‒ Tompa Andrea, Halász Rita, Dan Brown vagy Karl Marx?

Thomas Mann és Kosztolányi Dezső, Aesopus és Marx, Hajnóczy Péter és Halász Rita. Átböngésztük az évadterveket a Játékszíntől Veszprémig, kiválasztottuk a legígéretesebb előadásokat az olvasóknak.

A hét könyve
Kritika
Daniel Kehlmann Goebbelst is megduplázza, miközben a művészek megalkuvásáról ír
...
Podcast

Kiss Noémi: Tegnap még a neveden szólítottak, másnap már csak anya [Podcast]

Az Ezt senki sem mondta! EXTRA első epizódjában Ott Anna Kiss Noémivel beszélget anyaságról, hitről és a szerző Ikeranya című könyvéről.

Polc

Háy János legyőzné az apátiát: nem az országban, az egyénben

...

A gyásznak teremt nyelvet Cristina Rivera Garza Pulitzer-díjas kötete

...

Nick Cave könyve megtört szívű elmélkedés hitről, zenéről és gyászról

...

Salman Rushdie és a kétélű kés, ami élni hagyta

...