KÉPALÁ - Pár akkord és indul a pogó (fotósorozat) képalá capa_központ mohai_balázs pályázat

Papp Ákos: Reklamáció [Képalá]

Képalá |

Itt van tessék, lenézhetsz egészen a gyomromig! A ketchup teljesen romlott volt, a hús rágós, most is darabokban úszkál bennem. Látod? Érzed? Már van egy kis szaga, mert elkezdett belül erjedni. Különben meg agyon volt tolva fűszerekkel, csöpögős szósz az egész. Orromon, számon dől a paradicsom, de az is lehet, hogy gyomorvérzést kaptam. Ki tudja? Még a ruhámat is leettem, a hajam meg égnek áll. Soroljam még? A spanjaim, ezek a csupa jó arcok mögöttem, szintén itt kajáltak. Tuti gyomormérgezésük van és engem kértek meg, hogy képviseljem az ő ügyüket is. Látod, ezért vagyok ilyen hangos! Úgyhogy ne sokat szórakozz, hanem fizesd vissza az egészet, amit ma itt nálad zabáltunk! Nézd meg ezeket a srácokat, látszik rajtuk, hogy kikezdte őket a hamburgered és emiatt rohadtul szomjasak. Szóval kajapénzt vissza, de ne aggódj, mert ezután fertőtleníteni kell magunkat belülről, úgyhogy mindjárt visszakapod a lóvét. De ezt pont egy uzsorásnak kell magyaráznom? Látom, kezded már kapizsgálni! A pia nem romlott? Mert attól tényleg begőzölünk és ketchupba borítjuk ezt a helyet. De hogy lásd, mennyire jók vagyunk, most még a panaszkönyvbe sem írunk be.

Kapcsolódó cikkek
...
KÉPALÁ - Pár akkord és indul a pogó (fotósorozat)

Győry Domonkos: Pogo, popo go [Képalá]

...
KÉPALÁ - Pár akkord és indul a pogó (fotósorozat)

Tordai József: Pár akkord és indul a pogó [Képalá]

...
KÉPALÁ - Pár akkord és indul a pogó (fotósorozat)

Csepelyi Adrienn: Normálisok [Képalá]

Olvass!
...
Beleolvasó

Mikor jön el az a nap, amikor a kukák világgá mennek?

Az Amikor a kukák világgá mentek című antológiában kortárs szerzők örökítik meg, hogy ők miként gondolkodnak a környezetvédelemről, és mindannyiunk közös otthona, a Föld sorsáról.

...
Beleolvasó

Madison Culver három éve tűnt el, most nyolcéves lenne

Madison Culver évekkel ezelőtt eltűnt, de a szülei nem akarják feladni a keresését. Felfogadnak egy elveszett gyerekek felkutatására specializálódott magánnyomozót. Olvass bele Rene Denfeld megrázó regényébe!

...
Beleolvasó

A cégvezető a te életed könyve

Háy János új regénye egy sikeres cégvezetőről szól, aki lelép a családjától, hogy a titkárnőjével kezdjen új életet. Története a pénz hatalmáról, az értékek hiányáról, a család széteséséről és egy társadalom kisiklásáról is mesél. Olvass bele!

...
Beleolvasó

Kolosi Tamás: Kádár-idézetet nem fogok a szövegbe beleilleszteni

A Tények és Tanúk sorozatban jelent meg a Kolosi Tamással készített életútinterjú, amiből egy részletet közlünk: 70-es évek, szociológia és Kádár-rendszer és a nem létező szegénység.

...
Beleolvasó

Csáth Gézát az apja alaposan lekapta a tíz körméről

Csáth Géza levelezéséből megismerhetjük a családtagjaihoz fűződő viszonyát, irodalmi és művészeti kapcsolati hálóját. A Smaragd asztal levelei között van az is, amelyet idősebb Brenner József írt fiának.

...
Beleolvasó

Ulickaja harmincöt évesen megírta, hogyan kezeli egy autoriter állam a járványveszélyt

Ljudmila Ulickaja új könyve arról szól, mekkora tragédiát okozhat egy rosszul viselt maszk, hogyan kezeli egy autoriter állam a járványveszélyt, és hogyan ismétli a történelem folyamatosan önmagát. Olvass bele! 

Hírek
...
Promóció

A Tarandus Kiadó idén még három új könyvvel jelentkezik!

...
Hírek

Ian McKellen a Meseország-könyvről posztolt

...
Hírek

Udvaros Dorottya és Kovács Patrícia is felolvas a Meseország mindenkié kötetből

...
Hírek

Demeter Szilárdtól elhatárolódnak a PIM munkatársai

...
Hírek

Demeter Szilárd eltörölte a nyelvet, amikor egyenlőségjelet tett Európa és Hitler birodalma közé

...
Hírek

Jászberényi: A holokauszt nem összehasonlítható semmivel

...
Hírek

Rúzsa Magdi a mesekönyv mellett szakácskönyvet is ír

...
Hírek

Ulickaja: A történelemben először az egész bolygó beteg

...
Hírek

David Attenborough elhagyta az instát, marad az olvasás