KÉPALÁ - Pár akkord és indul a pogó (fotósorozat) képalá capa_központ mohai_balázs pályázat

Győry Domonkos: Pogo, popo go [Képalá]

Képalá |

Basszus skacok, kérdeztem tőle, van-e rajta bugyi, csak vigyorgott, közben jól megnézett magának, feldobtam, húzzunk a budiba, mire kérdezte, hogy mit tolok, mondtam, egy hete sprintelek, de most inkább rágyógyulnék, viccesnek találta, megfogtam a vállát, végignyaltam a képét, erre lefejelt mint a szart, leseggeltem, elharaptam a nyelvem, míg nyeltem a vért, egyre csak néztem ahogy körberagyogja a halogén, aztán elájultam, arra ébredtem, hogy valaki rálép a kezemre, eltörte az orrom a hülye picsa, lüktet a pofám, azt mondták, fekete öves nindzsa vagy mi a fasz, hozzatok egy vizespalackot, jó, az jó lesz, csurgassátok a fejemre, szép legyek, ha visszajönne, mindjárt kezdődik a pogo, tökömöccse mért mondod, hogy nyugodjak le, rákattantam a bigére…

Kapcsolódó cikkek
...
KÉPALÁ - Pár akkord és indul a pogó (fotósorozat)

Tordai József: Pár akkord és indul a pogó [Képalá]

...
KÉPALÁ - Pár akkord és indul a pogó (fotósorozat)

Csepelyi Adrienn: Normálisok [Képalá]

...
KÉPALÁ - Pár akkord és indul a pogó (fotósorozat)

Tóth Gabriella (Toga): Édes Fiam! [Képalá]

Olvass!
...
Könyvtavasz

Az Óriásalka ugyan messziről boszorkányra hasonlít, de megtanít repülni

A tizenkét éves Lóri rajong a biológiáért. Álmában időnként kihalt állatok jelennek meg: a fiú a Holdkarmúval, Gyomorköltővel, Óriásalkával, Kardfogúval és Bozótpatkánnyal folytatott párbeszédek segítségével próbálja értelmezni élete eseményeit. Olvass bele!

...
Könyvtavasz

Vajon kit illet meg a megtalált kincs?

Nógrádi Gábor gyerekszereplői kincskeresési lázban égnek, és hamarosan felkerekednek, hogy személyesen járjanak utána, vajon tényleg van-e alattuk kincs. Olvass bele!

...
Könyvtavasz

Mán-Várhegyi novellájában nyomtalanul eltűnik egy férj a Miss Pula fedélzetéről