„Húsz húsvéti és tavaszi recept egy kis letölthető mini receptgyűjteményben - én ezzel az apró ajándékkal készültem nektek, és ezzel szeretném megköszönni régi és új olvasóim támogatását, kitartását, a rengeteg kedvességet, amit üzeneteken, képeken, leveleken, kommenteken és lelkes visszajelzéseken keresztül kapok, a mostani időszakban ezek többet jelentenek nekem is, mint valaha, köszönöm nektek! A bookletet ezúttal is Hitka Viki tervező öntötte csinos formába, a fotók nagy részét Erdőháti Áron készítette, a borítón pedig Bálint Kert-féle vegyszermentes, kistermelői retek, egészben, levelestül megsütve, alatta tormás krémsajt. A minikiadvány utolsó oldalán néhány ajánlott beszerzési forrást is találtok. Jó készülődést és tervezgetést a húsvéti ünnepekre!” – írta Chili & Vanília nevű Facebook-oldalán Mautner Zsófia.
Húsz húsvéti és tavaszi recept egy kis letölthető mini receptgyűjteményben - én ezzel az apró ajándékkal készültem...
Közzétette: Chili & Vanilia - Mautner Zsófi konyhája – 2021. március 31., szerda
A receptgyűjtemény ITT tölthető le.
Mautner Zsófival legutóbb két éve interjúztunk, akkor a családi hagyományokról, New York-i könyvesboltról, utazásról, a gasztroforradalom jelenlegi állásáról, a magyar konyha befutásáról és egy új generációról beszélgettünk vele.