Hamarosan jöhet a Langdon-sorozat

Korábban már hírt adtunk róla, hogy tervezés alatt áll a Langdon-sorozat, amely Dan Brown 2009-es bestsellerén, Az elveszett jelképen alapulna.  A Robert Langdon alakja köré szerveződő sorozatot most berendelte a Peacock, így végre megvalósulhat.

fk | 2021. március 16. |

A Langdon-sorozatot eredetileg az NBC rendelte meg. Az első hírek arról szóltak, hogy lesz némi különbség a Dan Brown-könyv és a sorozat között, Az elveszett jelkép csak kiindulási alap lesz. Fiatalabbnak fogják ábrázolni a Harvard szimbólumkutatóját, és az eredeti történet időrendjét is kicsit megkavarják majd. Végül a Peacock rendelte be a produkciót, akik óriási lehetőséget látnak a sorozatban, a pilotepizód lenyűgözte őket.

-

A sorozatban a fiatal Robert Langdont látjuk majd, aki próbálja megmenteni elrabolt mentorát és közben egy globális összeesküvés közepében találja magát. Az írók Dan Dworkin és Jay Beattie (Gyilkos elmék) lesznek, producerként pedig maga Dan Brown és a filmek rendezője, Ron Howard is közreműködik.

Már a főbb szereplők is megvannak: Valorie Curry (The Following), Rick Gonzalez (Arrow), Eddie Izzard (The Riches), Sumalee Montano (10 Cloverfield Lane) és Beau Knapp (Seven Seconds).

Forrás: Deadline

Kapcsolódó cikkek
...
Hírek

Jön a Langdon-sorozat! – Újabb Dan Brown-történet kerül képernyőre

...
Hírek

A volt felesége szerint Dan Brown kettős életet élt

A Da Vinci-kód szerzőjének volt felesége pert indított Dan Brown ellen, mivel az összeesküvésekről és titkos társaságokról író férje szerinte maga is kettős életet élt a házasságuk alatt.

...
Kritika

Dan Brown új könyvében a bulinegyedben is felbukkan a gonosz

A hét könyve
Kritika
A halállal játszanak a gyászukkal magukra hagyott gyerekek
...
Nagy

Ezek a non-fiction könyvek érkeznek 2022 első felében! (II. rész)

2022 első félévének kínálatából válogattunk - és mivel annyi izgalmas téma és cím érkezik, tényirodalmi ajánlónkat két részre bontottuk. Íme, a második adag!

...

Alex Schulman: Minden írásomban megbocsátok az anyámnak

...

Kalapos Éva Veronika: Egy életen át írni fogom a szüleimet [PODCAST]

...

Kaszás György: Tele vagyunk gondolkodási hibákkal

...

Bartók Imre és egy író önboncolása 2021 legjobb magyar regényében

Olvass!
...
Beleolvasó

Miként lesz a falu gazdaságának fellendítője a Hangya szövetkezet, majd a szexuális segédeszközök gyártása?

A költőként elismert Bognár Péter első regényében egymást követik a rejtélyek, és felbolydul egy falu élete. Mutatunk egy részt belőle!

...
Beleolvasó

Boldizsár Ildikó: Nem a mese gyógyít, hanem az a világkép és gondolkodásmód, amibe a mese bekapcsol

Boldizsár Ildikó mesekutató, író szerkesztő, kritikus, a Metamorphoses Meseterápiás Módszer megalkotója lesz a Túl a plafonon podcast második vendége. Hangolódásként olvass bele Életválságok meséi - Mesekalauz útkeresőknek című kötetébe!

...
Beleolvasó

Egy hétvége elég ahhoz, hogy egy barátság évtizedes konfliktusai a felszínre kerüljenek

A hetvenes éveiben járó Adele, Wendy és Jude a negyedik barátnőjüket gyászolják. Egy sorsfordító hétvégén nemcsak a barátságukat, de az egész életüket is átértékelik. Olvass bele a Hétvégébe!