Jön a Langdon-sorozat! – Újabb Dan Brown-történet kerül képernyőre

.konyvesblog. | 2019. június 12. |

robertlangdon.jpg

Forrás 

Jó hírünk van a Dan Brown-rajongóknak: az NBC sorozatot készít A Da Vinci-kód szerzőjének egyik történetéből. A Langdon című adaptáció az író 2009-es bestsellerén, Az elveszett jelképen fog alapulni. 

A hírek szerint azonban lesz némi különbség a könyvek és a sorozat között, mert fiatalabbnak fogják ábrázolni a Harvard szimbólumkutatóját, és az eredeti történet időrendjét is kicsit megkavarják majd. Tom Hankset mint Robert Langdon megtestesítőjét persze nem lesz könnyű elengedni, hiszen ő játszotta a professzort mindhárom Ron Howard által rendezett filmben (A Da Vinci-kód, Angyalok és démonok, Inferno). 

Svájci rózsaablakkal vettük meg kilóra Dan Brownt

A legnagyobb titokban Budapestre érkezett Dan Brown, a világ egyik legtöbb példányban eladott szerzője, a férfi, aki 2003-ban megírta A Könyvet, Amiről Mindenkinek Van Véleménye. Brown látogatásának apropója most nem A Da Vinci-kód, hanem a városban forgó harmadik Langdon-film, az...

Az elveszett jelképben Langdon egy elég súlyos kihívással találja szembe magát, miután brutálisan elrabolják mentorát, Peter Solomont, a híres filantrópot és szabadkőművest. Kénytelen Washingtonba utazni, ahol egy éjszakája van rá, hogy megmentse barátját. De persze nem pénzzel vagy erővel tudja kiváltani őt a fogságból, hanem a szabadkőművesek legfontosabb szimbólumait kell megfejtenie. 

A sorozat elkészítésében Ron Howard és Dan Brown is részt fog venni, a forgatókönyvet Daniel Cerone írja. 

Forrás: PureWow