Megérkezett az első előzetes a Bridgerton család új évadához!

Lady Whistledown hamarosan visszatér, március 25-én ugyanis érkezik a Netflixre a Bridgerton család második évada. Mutatjuk az előzetesét!

fk |
Julia Quinn
A vikomt, aki engem szeretetett
Ford.: Bozai Ágota, Gabo, 2021
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett

Hatalmas siker volt 2020 végén a Bridgerton család című netflixes sorozat, amely Julia Quinn amerikai bestsellerszerző könyve, A herceg és én alapján készült. Gyakorlatilag alighogy megvolt a premier, szinte máris berendelték az új évadot, amit aztán a járványhelyzet miatt nagyon nehezen forgattak le, többször is le kellett állítani a munkálatokat. Most azonban úgy tűnik, már nem kell sokat várni az új részekre, március 25-én ugyanis érkezik a második évad. Tegnap közzé is tették az első előzetest, amelyből kiderül, hogy Lady Whistledown nemcsak egyszerűen visszatér, de ezentúl még élesebben fogja kritizálni és még ügyesebben fogja feltárni az úri társaság életének visszásságait.

A második évad Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), a legidősebb Bridgerton-testvér történetét meséli el, aki Daphne és a herceg sikeres házassága után maga is úgy dönt, ideje, hogy megfelelő feleséget keressen magának. A történet alapját Julia Quinn híres Bridgerton-sorozatának második része, A vikomt, aki engem szeretett adta. Ahogy egyébként Julia Quinn-regényekből is jó pár megjelent, úgy a Netlfix is hosszú távra tervez a sorozattal, a széria executive producere, Shonda Rhimer a hírek szerint összesen nyolc évadot szeretne.

Forrás: The Hollywood Reporter

Hírlevél feliratkozás
Kapcsolódó cikkek
...
Szórakozás

Itt az új Tűzgyújtó film előzetese!

Májusban kerül a mozikba a Stephen King klasszikusából készült A tűzgyújtó című film, amelynek most megérkezett az első előzetese.

...
Szórakozás

Megérkezett a Baráti beszélgetések első előzetese!

Az első jelenetfotók után megérkezett az első teaser is a Baráti beszélgetések-sorozathoz. A Sally Rooney regényéből készült adaptáció idén májusban érkezik.

...
Szórakozás

A kávéházak világába vezet a Frici& Aranka - itt az előzetes!

A filmben fontos szerepet kapnak az olyan legendás helyek, mint a New York, a Centrál és a Hadik.

Olvass!
...
Könyvtavasz

Az Óriásalka ugyan messziről boszorkányra hasonlít, de megtanít repülni

A tizenkét éves Lóri rajong a biológiáért. Álmában időnként kihalt állatok jelennek meg: a fiú a Holdkarmúval, Gyomorköltővel, Óriásalkával, Kardfogúval és Bozótpatkánnyal folytatott párbeszédek segítségével próbálja értelmezni élete eseményeit. Olvass bele!

...
Könyvtavasz

Vajon kit illet meg a megtalált kincs?

Nógrádi Gábor gyerekszereplői kincskeresési lázban égnek, és hamarosan felkerekednek, hogy személyesen járjanak utána, vajon tényleg van-e alattuk kincs. Olvass bele!

...
Könyvtavasz

Mán-Várhegyi novellájában nyomtalanul eltűnik egy férj a Miss Pula fedélzetéről

...
Podcast

Fehér Renátó: Mindig politikai beágyazottságban születnek a versek

Podcastunkban a közéleti költészetről, a bal kézről jobbra átnevelt írásról és a közösségi médiáról is kérdezzük a Torkolatcsönd szerzőjét, Fehér Renátót.

Szerzőink

...
Forgách Kinga

Az internet egy random mémfolyammá redukálta az életünket

...
vl

Jászberényi Sándor tíz évnyi háborúja

...
Sándor Anna

Semmelweis 50 éve egy norvég drámában szagolta ki a kérlelhetetlen igazságot