Megérkezett az első előzetes a Bridgerton család új évadához!

Lady Whistledown hamarosan visszatér, március 25-én ugyanis érkezik a Netflixre a Bridgerton család második évada. Mutatjuk az előzetesét!

fk | 2022. február 15. |
Julia Quinn
A vikomt, aki engem szeretetett
Ford.: Bozai Ágota, Gabo, 2021
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett

Hatalmas siker volt 2020 végén a Bridgerton család című netflixes sorozat, amely Julia Quinn amerikai bestsellerszerző könyve, A herceg és én alapján készült. Gyakorlatilag alighogy megvolt a premier, szinte máris berendelték az új évadot, amit aztán a járványhelyzet miatt nagyon nehezen forgattak le, többször is le kellett állítani a munkálatokat. Most azonban úgy tűnik, már nem kell sokat várni az új részekre, március 25-én ugyanis érkezik a második évad. Tegnap közzé is tették az első előzetest, amelyből kiderül, hogy Lady Whistledown nemcsak egyszerűen visszatér, de ezentúl még élesebben fogja kritizálni és még ügyesebben fogja feltárni az úri társaság életének visszásságait.

A második évad Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), a legidősebb Bridgerton-testvér történetét meséli el, aki Daphne és a herceg sikeres házassága után maga is úgy dönt, ideje, hogy megfelelő feleséget keressen magának. A történet alapját Julia Quinn híres Bridgerton-sorozatának második része, A vikomt, aki engem szeretett adta. Ahogy egyébként Julia Quinn-regényekből is jó pár megjelent, úgy a Netlfix is hosszú távra tervez a sorozattal, a széria executive producere, Shonda Rhimer a hírek szerint összesen nyolc évadot szeretne.

Forrás: The Hollywood Reporter

Hírlevél feliratkozás
Kapcsolódó cikkek
...
Szórakozás

Itt az új Tűzgyújtó film előzetese!

Májusban kerül a mozikba a Stephen King klasszikusából készült A tűzgyújtó című film, amelynek most megérkezett az első előzetese.

...
Szórakozás

Megérkezett a Baráti beszélgetések első előzetese!

Az első jelenetfotók után megérkezett az első teaser is a Baráti beszélgetések-sorozathoz. A Sally Rooney regényéből készült adaptáció idén májusban érkezik.

...
Szórakozás

A kávéházak világába vezet a Frici& Aranka - itt az előzetes!

A filmben fontos szerepet kapnak az olyan legendás helyek, mint a New York, a Centrál és a Hadik.

ZÖLD - TERMÉSZETESEN OLVASOK
...
Zöld

Thomas Erikson: Aki engem fáraszt, lehet, hogy másnak szimpatikus

...
Zöld

Litkai Gergely: Mennyire vagyunk felelőtlenek a nukleáris anyagokkal? / A katasztrófa küszöbén

...
Zöld

Jane Goodall: A családomban női ágon öröklődik a bátorság

Olvass!
...
Könyvtavasz

A Fő utcában Sinclair Lewis szatirikus tükröt mutat a kisvárosi Amerikának

Az 1910-es években játszódó történet középpontjában Carol Milford, a fiatal, tanult, haladó szellemű nő áll, aki nagy terveket dédelgetve, világjobbító szándékkal vág bele az életbe. Olvass bele!

...
Könyvtavasz

A családi pokolból Petőfi verse mutatja meg a kiutat

A Petőfi bicentenáriumi évhez kapcsolódva jelent meg a Költővel nem járnék, melynek novellái nem a megszokott módon beszélnek Petőfi Sándorról, a minket körülvevő világról és rólunk, emberekről.

...
Könyvtavasz

A rejtélyes amulett szabad utat nyit egy párhuzamos valóságba

A Lapozz és Parázz!-sorozat legújabb kötetének története ezúttal párhuzamos világokban játszódik. Olvass bele Holden Rose regényébe!

...
Kritika

A Felemelkedés rejtélyes hegyén a haragot valaki más plántálja belénk

A feszült, jó tempójú sci-fi bátran keveri egymással a természettudományos tudást, a filozófiai és a hitről szóló kérdéseket, nálunk ráadásul tragikusan aktuális is.

Szerzőink

...
Kolozsi Orsolya

Petri György rögeszmésen különbözni akart, radikálisan autonóm személyiség volt

...
Vass Norbert

A háború bennünk lakik, és túl fog élni mindannyiunkat

...
Sándor Anna

Kleinheincz Csilla: Nem akartam a mágiával elvenni az olvasótól a valóságos megoldásokat