KÉPALÁ - Pár akkord és indul a pogó (fotósorozat) képalá capa_központ mohai_balázs pályázat

Komáromi Petra: Ős Vadság [Képalá]

Képalá |

Recsegő, lidérces hörgés láthatatlan karjait széttárja, őt hívja. Lába dobban, mellkasát szétrobbantja az ős vadság. Izzad. Fel. Le. Fel. Le. Ütközik. Keservesen zsibongó gitársziluett sejlik a mámoros homályban. Vakító stroboszkóp ezüstös füstje kúszik a hajlatokba. Egy ösztönös rugózás hajtja ütemesen testmotorját. Gyorsabban! Fel. Le. Fel. Le. Ugrálj! Ütközz! Robbanj! Szeress! Gyűlölj! Haldokolj! Létezz! 

Igen, fáj. Sokszoros orgazmus pumpálja vérét a csúcsra. Vérzik. Sejtjei nem érzik. Idegpályán ücsörgő tetovált idegen penget. Pogót, vagy hápogót, ez itt a kérdés. Parajos taréj sugározza tajtékzó adását lökéshullámhosszán. Árnyékban szuszogó árnyak ördögi ritmusra dobolnak. Végeláthatatlan ez az őrület, de hopp! Egy pillanatra a forró csörömpölésből mély, extatikus csendbe zuhan. Belül minden teljesen mozdulatlan. A létezés misztériumára lelt. 

-Hová tűntek? Hol vagyok? Ki vagyok? 

-A tengelyed vagy. Hullámverte vízfelszín alatti mélység csendje. Körötted egyre csak pulzál a hanghurrikán a mulatság okán. Itt megpihenhetsz s mindig otthonra lelsz. De most már indulj, eszmélj, élj!

Villámlik. Dörög. Egyre csak hörög. Embertelen zsivajra ébred, arcát bizsergeti a nyirkos föld.

-Hé haver! Vérzel.

És Te, Te mit érzel?

Kapcsolódó cikkek
...
KÉPALÁ - Pár akkord és indul a pogó (fotósorozat)

Hinsenkamp Fülöp: Divatbaleset [Képalá]

...
KÉPALÁ - Pár akkord és indul a pogó (fotósorozat)

Szőllős Zsolt: Most már mindegy [Képalá]

...
KÉPALÁ - Pár akkord és indul a pogó (fotósorozat)

Vönöczkiné Gmeindl Margit: Vad akkordok [Képalá]

Olvass!
...
Beleolvasó

Vámos Miklós: Élni arany. Olvasni ezüst. Írni ötvözet

"Sokáig úgy képzeltem, az orvosi diploma volna számomra a leghasznosabb háttértudás az íráshoz." Olvass bele Vámos Miklós új könyvébe!

...
Beleolvasó

Afganisztánban egy sima rutinfeladatból is könnyen pokoli lecke lehet

Fayer Sándor új regényében egy Afganisztánban szolgáló magyar osztag egyszerű feladatot kap, de egy elektrosztatikus vihar, majd egy tálib rajtaütés mindent megváltoztat. Olvass bele!

...
Beleolvasó

Mi történik azokkal, akik megküzdöttek a Sötét Nagyúrral, és győztek?

A nagy győzelem után az élet mindenki számára visszatért a normális kerékvágásba, kivéve a fiatalokat, akik világszerte ismert hírességekként, életcéljukat beteljesítve nem találták a helyüket.

...
Beleolvasó

Ami a lélek alatt és a tudat alatt gyűl, veszélyes lehet

Egy árván maradt kisfiúról és egy állandóan menekülni kényszerülő kislányról szól Szávai Géza regénye, a Csodálatos országokba hoztalak. Olvass bele!

...
Beleolvasó

Baleset vagy gyilkosság történt a szabadulószobában?

A Sellő titka szerzőjének új krimijében eltűnik egy nő, majd harminckét évvel később különös haláleset történik egy szabadulószobában. Olvass bele! 

...
Beleolvasó

Trudy Ederle: a lány, aki átúszta a La Manche csatornát

Lebilincselő történet Gertrude Ederléről, aki alig tizenkilenc éves korában a nők közül elsőként úszta át a La Manche csatornát. 1926-ban, mielőtt bárki elfogadta volna, hogy egy nő fizikai próbatétel elé állhasson, egy Trudy Ederle nevű merész amerikai tinilány magával ragadta a világ képzeletét. Olvass bele Glenn Stout könyvébe!