.konyves.

Mary Poppins elindítja a saját podcast-csatornáját

Julie Andrews a lányával közösen indít családbarát, mesélős műsort Julie's Library címmel. 

Kép forrása

Nagyon sok híresség dolgozik most azon, hogy megkönnyítse a gyerekeknek az otthon töltött napokat. Több ilyen kezdeményezésről is írtunk már: a neveletlen hercegnő karanténnaplóba kezdett, Dolly Parton mesélő sorozatot indított, Hervé Tullet segít saját kiállítást létrehozni otthon, Agócs Írisz rajzolni tanítja a gyerekeket, David Walliams mesét olvas és létrejött a Harry Potter at Home is. Most a Mary Poppinst alakító Julie Andrews és lánya is csatlakozott ehhez a mozgalomhoz: családbarát, történetmesélős podcastot hoztak létre, Julie’s Library néven.

Az anya-lánya páros szerencsére jól ismeri a gyerekkönyvek világát. Együtt több könyvön is dolgoztak már, ilyen volt többek közt a The Very Fairy Princess-sorozat is. A Julie’s Library következő adásában arról fognak beszélgetni, hogy melyek azok a gyerekkönyvek, amiket imádnak.

„Gyerekként mindent elolvastam, ami a kezem közé került” – írta Julie Andrews a podcasthoz tartozó honlapon. Szerinte nincs is nagyobb öröm, mint begubózni egy jó könyvvel és képzeletben más világokba repülni. „Ezekben a rendkívüli időkben, amikor a családok az otthonaikba szorultak, szükség van támogatásra a kreatív tartalmak és a tanulás terén, éppen ezért pörgettük fel a műsor elindítását, hogy a lehető leghamarabb el tudjuk juttatni a közönséghez” – tette hozzá.