A feliratos női dzsekik a következő szezon slágerei!
Promóció promóció

A feliratos női dzsekik a következő szezon slágerei!

Minden egyes évben kicsit változik a divat iránya. Van, amikor a színek kerülnek előtérbe. Előfordul, hogy a fazonokat szabják át a divattervezők. Máskor pedig valami olyasmi bukkan fel, ami tulajdonképpen nem újdonság, viszont régen láttuk már. Na valami ilyesmiről van szó a feliratok esetében is.

Promóció |

Az öltözködés önmagában üzenet a világ felé!

Az, hogy milyen típusú ruházat alkotja a gardróbszekrényünk javát sokat elárul. Mondhatni rengeteget. Ízlésről, vélekedésről, életérzésről, stílusról. Minden egyes ruhadarab üzenet a nagyvilágnak szeretetről, békéről, harmóniáról vagy éppen szexiségről. De ez a hatás tovább fokozható egyetlen egyszerű technika segítségével. Ez pedig a feliratozás.

A bolf.hu palettájában sorakozó kabátok sokszínűsége lenyűgöző. Ez az a sokoldalúság, aminek az előnyei nap, mint nap kamatoztathatóak. Hiszen a megszokottság egyetlen egy dolgot szül. Unalmat. De a lendületesség, a fiatalosság, és a színesség a vidámság, jókedv és összhang támogatói.

A feliratok ezek mellett egy teljesen új perspektívát kínálnak. Általuk ugyanis burkolt vagy kevésbé becsomagolt üzenetek nyújthatóak át tálcán. Hogy kiknek? Mindenkinek, aki rápillant a feliratra. Az persze más kérdés, hogy mindez kiben hogyan csapódik le, de az biztos, hogy a kommunikáció egy ezidáig kevéssé kiaknázott területét képviseli.

Természetesen nem brutális méretű, gigantikus írásokra érdemes asszociálni, lévén ezek nagyban csökkenthetnék a ruhadarabok esztétikumát. Viszont az ízlésesen elhelyezett üzenetek tovább fokozhatják a vonzó megjelenést. Aminek az ereje amúgy sem csekély. Amikor olyan mondanivalót közvetíthetünk a környezetünkben megfordulók számára, ami nekünk lényeges, sokat jelent, akkor ezáltal a viselkedésünk is változhat. Magabiztosabbá, határozottabbá, kiegyensúlyozottabbá válhatunk. Hogy minek köszönhetően? Annak a ténynek hála, hogy nyíltan vállaljuk azt, akik vagyunk. S nemcsak színek, fazonok, hanem konkrét üzenetek szintjén.

Mindebből logikusan következik, hogy kizárólag olyan modellre ildomos voksolni, ami minden apró részletében tökéletes és testre szabott. Hiszen a belső konfliktus azonnal érzékelhetővé, sőt nem egyszer láthatóvá válhat, ha a kifelé közölt információ valójában nem azonos azzal, amit a szív hangja diktál.

Mi van azokkal, akik tartózkodnak a feliratoktól?

Nem kell megijedni, aki nem akar élni ezzel a lehetőséggel, annak nem kell. A trend csupán egy lehetőséget kínál az önkifejezés kiterjesztésére. Ám akinek ez egyáltalán nem komfortos, sőt esetleg idegesítő, frusztráló, nyugodtan elengedheti ezt az ötletet.

Ahogy fentebb említettük a paletta sokszínű, így aztán a hagyományosabb modellek is felfedezhetőek. Senkinek sem kell olyan irányzatot magára erőltetnie, amivel nem tud, sőt nem akar azonosulni.

Viszont, akik már régóta vágynak, várnak arra, hogy feliratokkal is üzenhessenek az univerzumnak, végre megvalósíthatják az álmaikat. A következő szezonnak ez az egyik legnagyobb durranása. Ami persze akkor szól igazán nagyot, ha visszhangra talál. S nagyon úgy tűnik az előrejelzések alapján, hogy a lelkesedés töretlen, ami a gyártók termékeiben is tetten érhető.

Még több olvasnivaló
...
Kritika

Semmelweis 50 éve egy norvég drámában szagolta ki a kérlelhetetlen igazságot

Bjørneboe-t nem a Semmelweis alakja köré utólag szőtt magasztos vagy patetikus tisztelet foglalkoztatta, hanem a személyiségét és a küzdelmeit szétfeszítő ellentmondások. A Semmelweis ma is pezsdítően és bicskanyitogatóan aktuális dráma.

...
Kritika

Burjánzó csalánként gyűrűzik be a felnőtt életbe a gyerekkori abúzus emléke

A gyerekkori szexuális abúzusról és annak későbbi hatásairól szól Borda Réka első regénye, amelynek elbeszélője kisgyerekként válik nagybátyja áldozatává, de már fiatal felnőtt, mire előtörnek belőle az emlékek, és megkezdődik számára a feldolgozás folyamata. Az Égig érő csalán a hét könyve.

...
Gyerekirodalom

Szabó Tibor Benjámin: Megváltozott a világ és erőszakosabbak lettek a történeteink

Nyolc évvel az első EPIC megjelenése után Szabó Tibor Benjámin megírta a folytatást, amelynek rögtön a legelején elrabolnak valakit. A barátok versenyt futnak az idővel, miközben egy titokzatos szekta nyomait kutatják. Szabó Tibor Benjáminnal kötetek közti műfajváltásról, ökológiai zsákutcáról, irodalmi tetoválásokról és a hazai gengszterrap hatásáról is beszélgettünk.

Olvass!
...
Könyvtavasz

Az Óriásalka ugyan messziről boszorkányra hasonlít, de megtanít repülni

A tizenkét éves Lóri rajong a biológiáért. Álmában időnként kihalt állatok jelennek meg: a fiú a Holdkarmúval, Gyomorköltővel, Óriásalkával, Kardfogúval és Bozótpatkánnyal folytatott párbeszédek segítségével próbálja értelmezni élete eseményeit. Olvass bele!

...
Könyvtavasz

Vajon kit illet meg a megtalált kincs?

Nógrádi Gábor gyerekszereplői kincskeresési lázban égnek, és hamarosan felkerekednek, hogy személyesen járjanak utána, vajon tényleg van-e alattuk kincs. Olvass bele!

...
Könyvtavasz

Mán-Várhegyi novellájában nyomtalanul eltűnik egy férj a Miss Pula fedélzetéről