KÉPALÁ - Pár akkord és indul a pogó (fotósorozat) képalá capa_központ mohai_balázs pályázat

Kartali Zsuzsanna: Kakukktojás [Képalá]

Képalá |

Drága Emmám, látod, lebuktatott engem az a rémes paparazzo. Talán jobb is, így legalább nem kell tovább vívódnom azon, hogy bevalljam-e neked: követtelek a koncertre. Tudtam, hogy Lilike veled megy, és amennyire képes lesz, vigyáz rád, de annyira szeret téged az a kislány, hogy bármiről meggyőzheted, ismerem a barátságotokat. Tartottam tőle, hogy az a Máté mégiscsak ott sündörög majd a tömegben, és ha meglátod, eléred majd a Lilinél, hogy kettesben hagyjon benneteket.

Ne haragudj rám, de nem engedhettem, hogy az a fiú újra bántson téged! Igazándiból el akartam rejtőzni a nézőtér sarkában, hogy közbeléphessek, ha muszáj, de miután véletlenül leverték a fejemről anyád vadkender-mintás sapkáját, és a nagyapádtól maradt motoros napszemüveget is elvesztettem, már nem bújhattam el. Sose gondoltam volna, hogy azok a vad kinézetű srácok olyan előzékenyek lesznek velem, és bármennyire tiltakozom, előrevisznek a színpadhoz! Igyekeztek vigyázni rám, és valahogy mindig úgy pogóztak, hogy annak a fiúnak esélye se legyen a közeledbe férkőzni. Talán nem vett észre, de ha mégis, nem bánom! Érdekes tapasztalat volt nekem az a koncert, voltak pillanatok, amikor még élveztem is. Örülök, hogy végre megint jól érezted magad, rád fért! Ugye nem vagy mérges?

Egyébként büszke lehetsz a nagyanyádra, hiszen interneten vett jegyet! Tulajdonképpen neked köszönhetem, illetve az irántad érzett aggodalomnak, hogy már ilyesmire is képes vagyok. Képzeld, színházjegyet is rendeltem azóta online.

Puszinagyi

Kapcsolódó cikkek
...
KÉPALÁ - Pár akkord és indul a pogó (fotósorozat)

Sári Edina: Kortánc [Képalá]

...
KÉPALÁ - Pár akkord és indul a pogó (fotósorozat)

Damm Diána: Holnapom [Képalá]

...
KÉPALÁ - Pár akkord és indul a pogó (fotósorozat)

Demendy Zoltán: Pár akkord és indul a pogó [Képalá]

Még több olvasnivaló
...
Nagy

Mérő Vera úgy hozta közel az olvasóhoz a lúgos támadást, hogy irodalmat csinált belőle

Renner Erika történetét Mérő Vera dolgozta fel a Lúg című kötetében. Interjúnkban a szerző az írás folyamatáról, bátorságról és közönyről mesélt, valamint arról, hogyan válhat valaki bántalmazóvá, és miért nehéz kiszakadni egy bántalmazó kapcsolatból.

...
Zöld

Mulder ügynök logikája a sarlatánok korának uralkodó tünete

A Krekó Péter és Falyuna Nóra szerkesztésében megjelent Sarlatánok kora 19 fejezetben, átfogóan és látványos esettanulmányokon keresztül járja körül az áltudományosság gyakran bizarr és hírhedt, de még gyakrabban hétköznapi megjelenési formáit. Ez a hét könyve. 

...
Hírek

5 könyv a balatoni strandoláshoz

Végre kitört a nyári szünet és megérkezett a strandidő is, ennek apropóján olyan könyveket gyűjtöttünk össze, amelyek a Balatonhoz kapcsolódnak. Van köztük romantikus regény, novelláskötet, krimi és gyerekkönyv is. 

Olvass!
...
Könyvtavasz

Az Óriásalka ugyan messziről boszorkányra hasonlít, de megtanít repülni

A tizenkét éves Lóri rajong a biológiáért. Álmában időnként kihalt állatok jelennek meg: a fiú a Holdkarmúval, Gyomorköltővel, Óriásalkával, Kardfogúval és Bozótpatkánnyal folytatott párbeszédek segítségével próbálja értelmezni élete eseményeit. Olvass bele!

...
Könyvtavasz

Vajon kit illet meg a megtalált kincs?

Nógrádi Gábor gyerekszereplői kincskeresési lázban égnek, és hamarosan felkerekednek, hogy személyesen járjanak utána, vajon tényleg van-e alattuk kincs. Olvass bele!

...
Könyvtavasz

Mán-Várhegyi novellájában nyomtalanul eltűnik egy férj a Miss Pula fedélzetéről