Szabados Ági aranylétrás könyvesboltot nyit!

vl | 2020. november 11. |

November 17-én megnyílik Szabados Ágnes kézműves könyvesboltja a Margit-híd lábánál, a Trófea mellett. Az RTL Klub műsorvezetőjeként vált ismertté egy ország számára, majd belevágott a Nincs időm olvasni kihívásba. Az olvasásnépszerűsítő tevékenysége először egy Facebook-csoport formájában valósult meg, amely havi tematikák mentén szervezi az életét, ezekhez mi is rendszeresen ajánlunk olvasnivalókat. Szabados Ági következő lépése egy olvasónapló volt, amellyel tervezhetővé, követhetővé és rendszerezhetővé válik az éves olvasmánylista.

Szabados Ági az Instagram-oldalán jelentette be a hírt: "Az elmúlt években azon dolgoztam, hogy minél inkább visszacsempésszem az életetekbe az olvasást, innentől is ez a célom, de ezt már a saját kis könyves kuckómban teszem! (...) Amit ígérhetek: csak általam válogatott könyvek, amelyeket szerintem érdemes olvasni, a saját kiadványaim, és a személyes jelenlétem, mert hogy igyekszem a Híradó mellett minden időmet ott tölteni, hogy valóban segíthessek, ha nem tudjátok, mit olvassatok!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nekem is van egy bejelentésem, ami talán nem a legjobb időzítés most, de hosszú hónapok óta ezen dolgozom, így most ehhez kell alkalmazkodjak: KÖNYVESBOLTOT NYITOK! Az elmúlt években azon dolgoztam, hogy minél inkább visszacsempésszem az életetekbe az olvasást, innentől is ez a célom, de ezt már a saját kis könyves kuckómban teszem! Álmomban sem gondoltam volna, amikor júniusban megálmodtam ezt, hogy november lesz mire készen állunk a nyitásra. Azt pláne nem, hogy a bejelentés napjain más bejelentés is érkezik.. De hát ember tervez, Isten végez - ahogy mondani szokták! Mindenesetre egy hét múlva, november 17-én megnyílik a Libertine Könyvesbolt, ami egy pici, ám de igazi könyvmoly kuckó lett. Amit ígérhetek: csak általam válogatott könyvek, amelyeket szerintem érdemes olvasni, a saját kiadványaim, és a személyes jelenlétem, mert hogy igyekszem a Híradó mellett minden időmet ott tölteni, hogy valóban segíthessek, ha nem tudjátok, mit olvassatok! Kövessétek instagramon a részletekért az arany létrás könyvesboltot: @libertinekonyvesbolt Természetesen minden járványügyi intézkedést fokozottan betartunk, maszkban lehet bejönni és mivel saját kis terasza van a boltnak(

Kapcsolódó cikkek
...
Összekötve

Szabados Ági: Aki szeret olvasni, az most nem tud unatkozni - Összekötve

Szabados Ági a zsűritagként szerzett tapasztalatai mellett mesélt a NIOK-ról, a jelenlegi helyzet mindennapjairól, az olvasói attitűdről és arról is, mit jelent számára egy jó könyv.

...
Nagy

Az élet legfontosabb kérdései – Szabados Ágnes

...
Nagy

5 krimi a júniusi Nincs időm olvasni kihívásra

A Nincs időm olvasni kihívás júniusi témája a krimi. Öt izgalmas, csavaros, friss krimit ajánlunk a nyár első hónapjára. 

Film / Színház / Muzsika
...
Kritika

A valódi utazás ott kezdődik, ahol a föld alatti vasút véget ér

...
Hírek

Quentin Tarantino Hollywood-regényében a titokzatos kaszkadőr múltja is feltárul

...
Nagy

Vajon a falusi szuperhősök megmenthetik Erdélyt?

...
Nagy

Totth Benedek: Rövid feljegyzés egy hosszú és gyötrelmes évtized margójára

A tízéves Margót ünnepelve Totth Benedek is megosztotta emlékeit és gondolatait a Margóról, írásról, szlengről, cápákról. Olvasd el!

Szerzőink

...
Hegyi Ede

Hegyi Ede: A foghúzás (3.)

...
Forgách Kinga

A Páternoszter megmutatja a Rákosi-rendszer legabszurdabb oldalait

...
Ruff Orsolya

Finy Petra: A 80-as évekről mindenkinek van egy története

Hírek
...
Hírek

Rendeld meg a 100 oldalas Esterházy-különszámot és az Ottlik-másolatot!

...
Hírek

Elhuny Lucinda Riley, A hét nővér-sorozat szerzője

...
Hírek

Szvoren Edina az ambivalens hatásnak örül

...
Hírek

Babiczky a megszólalás szabadságát fedezte fel Szapphóban

...
Hírek

Itt Az utolsó szerelmes levél első előzetese!

...
Hírek

Filmre vele! - Hat kortárs magyar művet ajánlanak a filmeseknek

...
Hírek

Nem lehet vitatkozni, hogy az áldozatok leszármazottai számára a turul mit jelent

...
Nagy

Spiró György: Azért nem lettem sznob, mert nem mondták meg, mi a jó

...
Hírek

Fábián Janka: Nem dolgom utólag beleavatkozni a történelembe

A hét könyve
Kritika
A regénybeli Kafka mögött felsejlik Borbély Szilárd alakja is
...
Kritika

Az utolsó indiánkönyv érzékeny pillanatfelvétel arról, hol tartunk ma az indiánozásban

Az utolsó indiánkönyv című antológiához a PIM 79 kortárs magyar szerzőt kért fel, hogy prózában vagy versben reflektáljanak arra, mit jelentett nekik az indián egykor, és mit jelent ma, felnőttként.