Szabados Ági aranylétrás könyvesboltot nyit!

vl | 2020. november 11. |

November 17-én megnyílik Szabados Ágnes kézműves könyvesboltja a Margit-híd lábánál, a Trófea mellett. Az RTL Klub műsorvezetőjeként vált ismertté egy ország számára, majd belevágott a Nincs időm olvasni kihívásba. Az olvasásnépszerűsítő tevékenysége először egy Facebook-csoport formájában valósult meg, amely havi tematikák mentén szervezi az életét, ezekhez mi is rendszeresen ajánlunk olvasnivalókat. Szabados Ági következő lépése egy olvasónapló volt, amellyel tervezhetővé, követhetővé és rendszerezhetővé válik az éves olvasmánylista.

Szabados Ági az Instagram-oldalán jelentette be a hírt: "Az elmúlt években azon dolgoztam, hogy minél inkább visszacsempésszem az életetekbe az olvasást, innentől is ez a célom, de ezt már a saját kis könyves kuckómban teszem! (...) Amit ígérhetek: csak általam válogatott könyvek, amelyeket szerintem érdemes olvasni, a saját kiadványaim, és a személyes jelenlétem, mert hogy igyekszem a Híradó mellett minden időmet ott tölteni, hogy valóban segíthessek, ha nem tudjátok, mit olvassatok!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nekem is van egy bejelentésem, ami talán nem a legjobb időzítés most, de hosszú hónapok óta ezen dolgozom, így most ehhez kell alkalmazkodjak: KÖNYVESBOLTOT NYITOK! Az elmúlt években azon dolgoztam, hogy minél inkább visszacsempésszem az életetekbe az olvasást, innentől is ez a célom, de ezt már a saját kis könyves kuckómban teszem! Álmomban sem gondoltam volna, amikor júniusban megálmodtam ezt, hogy november lesz mire készen állunk a nyitásra. Azt pláne nem, hogy a bejelentés napjain más bejelentés is érkezik.. De hát ember tervez, Isten végez - ahogy mondani szokták! Mindenesetre egy hét múlva, november 17-én megnyílik a Libertine Könyvesbolt, ami egy pici, ám de igazi könyvmoly kuckó lett. Amit ígérhetek: csak általam válogatott könyvek, amelyeket szerintem érdemes olvasni, a saját kiadványaim, és a személyes jelenlétem, mert hogy igyekszem a Híradó mellett minden időmet ott tölteni, hogy valóban segíthessek, ha nem tudjátok, mit olvassatok! Kövessétek instagramon a részletekért az arany létrás könyvesboltot: @libertinekonyvesbolt Természetesen minden járványügyi intézkedést fokozottan betartunk, maszkban lehet bejönni és mivel saját kis terasza van a boltnak(

Kapcsolódó cikkek
...
Összekötve

Szabados Ági: Aki szeret olvasni, az most nem tud unatkozni - Összekötve

Szabados Ági a zsűritagként szerzett tapasztalatai mellett mesélt a NIOK-ról, a jelenlegi helyzet mindennapjairól, az olvasói attitűdről és arról is, mit jelent számára egy jó könyv.

...
Nagy

Az élet legfontosabb kérdései – Szabados Ágnes

...
Nagy

5 krimi a júniusi Nincs időm olvasni kihívásra

A Nincs időm olvasni kihívás júniusi témája a krimi. Öt izgalmas, csavaros, friss krimit ajánlunk a nyár első hónapjára. 

...
Gyerekirodalom

Itt a Könyves nagy gyereknapi ajánlója! - 1. rész

Május utolsó hétvégéje a gyerekekről szól, éppen ezért arra kértük a hazai gyerekkönyvkiadókat, hogy ezúttal ők ajánljanak olvasnivalót a kisebbeknek és a nagyobbaknak: van itt böngésző éppúgy, mint fantasyregény, de találtok sárkányos, kalandozós és fáraós mesét is. 1. rész.

Szerzőink

...
vl

Fehér Renátó: Mindig politikai beágyazottságban születnek a versek

...
Forgách Kinga

Az internet egy random mémfolyammá redukálta az életünket

...
vl

Jászberényi Sándor tíz évnyi háborúja

Hírek
...
Hírek

Margó: Idén is keressük a legjobb első prózakötetest!

...
Hírek

Az első hindiből fordított regény kapta a Nemzetközi Booker-díjat 2022-ben

...
Alkotótárs

Mucha Dorka: Éreztem, hogy ebből nem lehet tingli-tangli történetet írni [Alkotótárs]

...
Szórakozás

Kollár-Klemencz László lesz az Ördögkatlan Fesztivál díszvendége 

...
Hírek

Vámos Miklós az egykori New York kávéházról: Minden áldott nap itt voltam

...
Gyerekirodalom

A világ legmegátalkodottabb gyerekkönyve mindent elkövet, hogy ne tudjátok elolvasni

...
Hírek

Először térképezték fel a pompeji vulkánkitörés egy áldozatának teljes génkészletét

...
Hírek

Budapest környékén kószál egy medve

...
Szórakozás

A Top Gunon kívül is van repülős élet

...
Alkotótárs

Mécs Anna: Már régóta foglalkoztatott édesapám története [Alkotótárs]

...
Szórakozás

Veres Attila forgatókönyvében a hatalom dönti el, kinek lehet gyereke és kinek nem

...
Alkotótárs

Kiválasztották a Mastercard® Alkotótárs ösztöndíj 10 döntősét

A hét könyve
Kritika
Az új Nádas erőszakos és szórakoztató, teljesen felszabadult
...
Podcast

Fehér Renátó: Mindig politikai beágyazottságban születnek a versek

Podcastunkban a közéleti költészetről, a bal kézről jobbra átnevelt írásról és a közösségi médiáról is kérdezzük a Torkolatcsönd szerzőjét, Fehér Renátót.