Hallgasd meg Kondor Vilmos Budapest noir-ját!

Az Agave Kiadó szerzőit követve Kondor Vilmos is nagyvonalú felajánlással könnyíti meg az otthon töltött napokat: most bárki ingyen letöltheti a Budapest noir-ból készült hangoskönyvet, amelyen Németh Kriszta felolvasásában hallgathatjuk meg a regényt. 

.konyves. | 2020. március 18. |

Kondor Vilmos a hírt Facebook-oldalán tette közzé:

BUDAPEST NOIR - HADD SZÓLJON

A magam részéről ekként csatlakozom az Agave magyar szerzőinek akciójához. Sokan olvasták a regényt, de szerintem kevesen hallották a Budapest noir hangoskönyv változatát, amelyet a fantasztikus Németh Kriszta olvasott fel jópár éve. Váltottunk pár szót, ő beleegyezését adta, ennek eredményeként mindenki szabadon és korlátozás nélkül meghallgathatja az ő felolvasásában/olvasatában a regényt. Nem kell mást tenniük, mint erre a biztonságos linkre kattintani, és letölteni a hangoskönyvet. Egy hétig él a link - addig kérem, osszák bátran úgy a posztot, mint linket és a hangoskönyvet. Pár órára talán csökkenti a bezártságérzetet.

A hangoskönyvet ITT lehet letölteni. 

Kapcsolódó cikkek
...
Hírek

Verskihívással űzik el az unalmat a magyar költők

Nyáry Krisztián kezdeményezésére humoros verslavina indult el a Facebookon. Olvassátok el a Karanténkosztot!

...
Nagy

Amikor megállt az élet - Maradj otthon #1

Hetek óta készülünk arra, hogy a COVID-19 vírus miatt megváltozik az életünk. Felelősen egy dolgot tehetünk, otthon maradunk. Ez az új rovat vagy játszótér is azért indul el, mert az otthonmaradás nem jelentheti azt, hogy az életnek meg kell állnia. A szerkesztőség tagjai által váltóban készülő sorozatunkban elmeséljük, mi miket csinálunk otthon kultúafogyasztás címén. 

...
Hírek

Ingyen elérhetővé vált több agavés könyv a karantén miatt

Az Agave Könyvek több szerzője úgy döntött, hogy a következő két hétre ingyenesen letölthetővé teszi a könyveit.