Meghan Markle gyerekkönyvet írt
ro

Meghan Markle gyerekkönyvet írt

meghan_markle gyerekkönyv gyerekirodalom usa királyi_család

Amerikában várhatóan június 8-án jelenik meg Meghan Markle első gyerekkönyve. A The Bench (A pad) című kötet az apák és fiaik kapcsolatát mutatja be az anya szemén keresztül. A könyvet az az apák napi vers inspirálta, amelyet Meghan Markle írt a férjének, egy hónappal fiuk születése után.

Meghan Markle és Harry herceg az elhíresült Oprah-interjú miatt került legutóbb a hírekbe. Ott az egykori amerikai színésznő egyebek között azt mondta, hogy a brit királyi család tagjaként érzett magány és intenzív ellenőrzés miatt öngyilkos gondolatai voltak. Hozzátette azt is, hogy a királyi udvar „aktív szerepet vállalt a róluk szóló hamis híresztelések fenntartásában, nem várhatták, hogy továbbra is csöndben maradjanak”. A köteten mindettől függetlenül szerzőként „Meghan, Sussex hercegnője” névvel szerepel. A könyvet Christian Robinson illusztrálta.

A királyi családból nem Meghan Markle az első, aki gyerekkönyvet írt, hiszen korábban Károly herceg is írt egy gyerekeknek szóló mesét, sőt, András herceg volt felesége, Sarah Ferguson nevéhez egy népszerű gyerekkönyv-sorozat kötődik, ami egy kis helikopterről szól.

A királyi családban a leghíresebb olvasó amúgy Károly herceg felesége, Camilla, aki nemrég saját könyvklubot indított az Instagramon.

Forrás: People