Újra kinyitnak a könyvesboltok

A mai, illetve a holnapi napon újra kinyitnak a könyvesboltok. Az üzletek sorra osztják meg Facebook-oldalukon, hogy mikortól várják a vásárlókat.  Tíz négyzetméterenként egy ember tartózkodhat a boltokban.  

fk | 2021. április 07. |

Bookline

Bookline Könyvesboltjaink ismét nyitva vannak! A koronavírus-járványra való tekintettel üzleteinkben továbbra is...

Közzétette: Bookline webáruház – 2021. április 7., szerda

A Bookline könyvesboltjai újra nyitva vannak. Az üzletekben továbbra is kötelező az egészségügyi maszk viselése és a 1,5 méteres távolság betartása.
A könyvesboltokban egyszerre legfeljebb 17 vásárló tartózkodhat.

Írók Boltja

A csütörtöki naptól (április 8-tól) újra nyitva vagyunk. 10-től 18 óráig várjuk kedves vásárlóinkat.

Közzétette: Írók Boltja – 2021. április 7., szerda

Az Írók Boltja holnap 10 órától várja a vásárlókat. 

Pagony

Holnap a szokásos időtartamú nyitvatartással várunk titeket! 🥰 Hogy ti is, és mi is minél nagyobb biztonságban legyünk,...

Közzétette: Pozsonyi Pagony – 2021. április 6., kedd

A Pozsonyi Pagony is kinyitott. Ők arra kérik a vásárlókat, hogy adják le előre a rendelésüket és viseljenek maszkot. 

Libri

Újra nyitva a Libri Könyvesboltok! Nagyon örülünk, hogy ismét személyesen találkozhatunk, és természetesen továbbra is...

Közzétette: Libri Könyvesboltok – 2021. április 7., szerda

A Libri Könyvesboltok is újra várják a könyvrajongókat. Ők azt kérik, érkezzünk egyedül, tartsuk a távolságot, és ha lehet, bankkártyával fizessünk. 

Líra

Könyvesboltjaink 2021. április 7-én, szerdán újra megnyitottak, a szokott nyitvatartási rendben! Gazdag kínálattal és a...

Közzétette: Líra Könyv – 2021. április 7., szerda

A Líra könyvesboltjai is sorra osztják meg a nyitás hírét. A Líra könyv honlapján azt írják, a boltok már a mai naptól, a szokott nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

Alexandra

Kedves Vásárlóink, Barátaink! Örömmel értesítünk benneteket, hogy holnaptól, azaz 2021. 04.07-én szerdától...

Közzétette: Alexandra – 2021. április 6., kedd

Az Alexandra üzletei is már ma kinyitottak. Ők ezt írták: „Bár az üzletek kinyithatnak, de a járványügyi előírások továbbra is érvényben vannak, ezért arra kérünk benneteket, hogy orrot és szájat takaró maszkban lépjetek be hozzánk, és tartsátok be az ajánlott távolságot is. A könyvszalonokban tartózkodó személyek létszámáról minden boltunkban külön tájékoztatunk benneteket.”

Kapcsolódó cikkek
...
Nagy

Szabados Ági a megtakarításait egy álomba fektette, megnyitotta könyvesboltját

A függetlenség áráról, az álomba történő befektetésről és a piaci szabályok felrúgásáról beszélgettünk Szabados Ágival, aki Libertine néven könyvesboltot és kiadót indított.

...
Nagy

A kultikus Strand könyvesboltban játszódik a Netflix új karácsonyi sorozata

A könyvek előtt tiszteleg a Netflix új karácsonyi sorozata, a Dash és Lily. A szerelmi történet központi helyszíne nem más, mint New York legendás könyvesboltja, a Strand.

...
Hírek

A kor írócelebjei mind ebbe a párizsi könyvesboltba jártak

Végre szabadon kutathatók a párizsi Shakespeare and Company könyvesbolt iratai. Mit kölcsönzött ki Ernest Hemingway, és végül miért kellett a náci megszállás alatt lehúzni a rolót? Ez is kiderül a dokumentumokból.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.

...
Zöld

Az írók jóval a tudósok előtt ráéreztek az agy működésére – interjú a világhírű agykutatóval

Dr. Scott A. Small Alzheimer-kutató érdekfeszítően írt arról, miért tesz jót nekünk az egészséges felejtés. Szóba került Salman Rushdie elmepalotája, a kreativitás és a MI, az alvás és a társadalmi felejtés szerepe, illetve a pszichopaták és a csimpánzok is. Interjú.