Stanley Tucci könyvespolca maga a nagybetűs KÁOSZ

Stanley Tucci könyvespolca maga a nagybetűs KÁOSZ

Könyves Magazin | 2020. május 26. |

A karantén egyik szembetűnő velejárója, hogy a közvetítéseken az emberek rendszerint a könyvespolcaik előtt jelentkeznek be. Egy csomóan persze gondosan megtervezik, hogy éppen mi látsszon a képen, de még ha így is van, rengeteg minden leszűrhető egy rakás könyvből. A Town and Country magazin felkérte Thatcher Wine könyvkurátort, hogy véleményezze a hírességek élő bejelentkezéseiben, instagram- és facebook-képein látható könyvespolcokat és értékelje őket. A végeredmény több mint vicces, mutatunk párat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cumin-roast aubergines, chickpeas, walnuts and dates from Diana Henry’s book - SIMPLE.

Stanley Tucci (@stanleytucci) által megosztott bejegyzés,

Amikor Stanley Tucci nekiállt összerittyenteni ezt a kis padlizsános ételt, még nem sejtette, hogy hamarosan beüt a könyv-armageddon, és Thatcher Wine kritikájában ízekre szedi a háttérben felsejlő könyvespolcot. Ide-oda dőlő könyvek, zéró könyvtámasz, és egy csodaszép kerámia, amely sehogy sem tud érvényesülni. Wine szerint nyilván már évek óta ez a helyzet a polcon, és szemlátomást senkinek sem bántja a szemét. A 10-ból lesújtó 4 pont jár erre a káoszra. 

Andy Cohen műsorvezető polcán azt sem tudja az ember, mit nézzen meg először, és Thatcher Wine is arra jutott, hiába a sok érdekesség, egyszerűen túl sok, a harmadát ki kellene vágni. Jó tanács: vegyítsük a könyveket és a tárgyakat a polcokon, jól fognak mutatni. Jelen állapotban Andy Cohen polcrendszere csak 5 pontot ér. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“I have every confidence in your remarkable capacity to rise to the challenges posed by this crisis, whilst embodying the Ramadan spirit of charity and selflessness.” The Prince of Wales this evening shared a message to Muslims across the UK and the Commonwealth, wishing them a Ramadan Mubarak at the start of the month of #Ramadan, and praised their response to the current health crisis. The pre-recorded video message was shared in a virtual Iftar that brought together young people observing #RamadanAtHome. The online gathering was organised by the @nazlegacyfoundation and @mosaicnetwork, an initiative founded by The Prince of Wales in 2007 and now part of The Prince’s Trust. Visit princeofwales.gov.uk for the full message.

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés,

Ne akadjunk fent a kicsit tépett papírborítón, Thatcher Wine szemében kimondottan jó pont, hogy nem lettek újrakötve és megmutathatják eredeti szépségüket. Ha valamibe bele lehet szerinte kötni, az a polcok rövidsége, szóval, Károly herceg jobban tenné, ha villámgyors audienciára rendelné a királyi asztalosokat. Addig is 8 ponttal vigasztalódhat a 10-ből!

Kapcsolódó cikkek
...
Hírek

Rowling színek szerint rendezi a könyveit

A karanténidőszakot mindenki másként tölti - a Harry Potter-könyvek írója például most látta elérkezettnek az időt, hogy a könyveit rendezgesse, a végeredményt pedig meg is mutatta.

...
Általános cikkek

Könyvespolc: Náray Tamás

...
Általános cikkek

Hajtogass könyvespolcot!

Gyerekirodalom
...
Gyerekirodalom

Ebben a mesében a boldogság tényleg eladó, és különböző kiszerelésekben kapható

„A boldogságot meg lehet venni?” – teszi fel a kérdést az olasz szerzőpáros képeskönyve. A boldogságárus lenyűgözően szép könyvtárgy, melyben nem a szöveg, hanem a képek dominálnak.

...
Gyerekirodalom

Lakatos István Dobozvárosa közösségi finanszírozásban jelenhet meg újra

2011-ben jelent meg a Lencsilány alkotójának, Lakatos Istvánnak az első regénye, a Dobozváros, amit Év Gyermekkönyve-díjjal ismertek el, több helyen általános iskolai tananyag lett, ám hamar elfogyott a boltok polcairól. Most viszont újra megjelenhet, mégpedig az olvasók segítségével.

...
Gyerekirodalom

Sárkányok, vulkánok, Charles Darwin és egy bátor kis hajósinas

A Darwin sárkányai igazi kalandregény, vulkánokkal, hajótöréssel, váratlan fordulatokkal, de ami ennél is fontosabb, hogy a kötet nagy súlyt fektet az állatok iránti szeretetre és felelősségvállalásra is.

A hét könyve
Kritika
Márquez épp olyan mitikusan lépett ki az életből, ahogyan írt
...
Nagy

A Rushdie elleni támadás messze túlmutat Rushdie-n

Salman Rushdie-t pénteken támadták meg a New York állambeli Chautauqua Intézetben. Már a színpadon volt, és épp a szólásszabadságról beszélt volna egy száműzetésben élő művészeknek szervezett rendezvényen. A Booker-díjas író elleni támadás az egész irodalmi életet sokkolta.

Hírek
...
Gyerekirodalom

10+1 könyv, ami segít átvészelni az iskolakezdést

...
Zöld

A fenntartható fesztiválozás a konyhádban kezdődik

...
Hírek

A Rushdie elleni támadás után első lett A sátáni versek az Amazonon

...
Hírek

Komikusból hadvezér, Chaplinből Churchill – újabb Zelenszkij biográfia jelent meg

...
Hírek

Az iráni kormány szerint Rushdie magának köszönheti, ami vele történt

...
Hírek

Rushdie megtámadása után Rowlingot is halálosan megfenyegették

...
Hírek

Rangos kiadvány tárgyalja Kondor Vilmos krimijeit

...
Szórakozás

A lázadásról és a zsenialitásról mesél az Emily Brontë életét bemutató új film

...
Hírek

Varázslatos kiadvány lesz Alan Rickman naplója!

...
Hírek

89 éves korában elhunyt Jean-Jacques Sempé, a Kis Nicolas illusztrátora

...
Promóció

Így válasszuk ki az online kaszinót

...
Promóció

Friss mai állások – a böngészés szabadsága