Richard Osman otthagyja a régi műsorát, hogy többet írhasson
Hírek richard osman

Richard Osman otthagyja a régi műsorát, hogy többet írhasson

sa | 2022. április 11. |

Mielőtt A csütörtöki nyomozóklubbal nagysikerű íróvá vált volna, Richard Osman már elismert és népszerű televíziós műsorvezető volt a BBC One Pointless című kvízműsorának köszönhetően. A BBC ugyanakkor pénteken azt írta, az 51 éves Osman kiszáll a műsorból, hogy jobban az írásra koncentrálhasson.

Osman 2009 óta több mint 1300 epizódot forgatott, ám a tévés kötelességeit egyre inkább össze kellett egyeztetnie a krimiírással, hiszen érkezett az első krimije folytatása is, A férfi, aki kétszer halt meg.

Mindezzel együtt Osman nem köszön el teljesen a tévétől, hiszen továbbra is látható lesz a Pointless hírességeket felsorakoztató verziójában, valamint marad a BBC Two saját műsorának, a House of Gamesne a műsorvezetője.

A British Book Awards brit könyvdíjat is elnyerő Osmannal készült interjúnkat itt olvashatod.

Kapcsolódó cikkek
...
Hírek

Richard Osman lett a legsikeresebb író, szárnyalt a 2021-es brit könyveladás

A jelentős növekedést annak ellenére sikerült elérni, hogy év elején a könyvesboltok zárva voltak.

...
Kritika

Richard Osman nyugdíjas nyomozói ahová lépnek, ott hulla terem

Richard Osman azt ígérte, hogy A férfi, aki kétszer halt meg című krimijében mindenki visszatér, aki az első rész, A csütörtöki nyomozóklub végén életben maradt. Most kiderül, tartotta-e a szavát.

...
Beleolvasó

Richard Osman nyugdíjas nyomozói egy kíméletlen gyilkos után szimatolnak

Richard Osman jó úton halad afelé, hogy A csütörtöki nyomozóklub folytatásával, A férfi, aki kétszer halt meg című krimijével megismételje az első rész sikerét. Mutatunk egy részt az új kötetből!