JÁTÉK: Nyerj távmozi jegyet a Martin Eden ma esti vetítésére!

Játssz velünk és nyerj jegyet a Martin Eden című film ma esti távmozis vetítésére! A Cirko Film jóvoltából tíz ingyenes jegy vár gazdára a 19:30-as zártkörű mozizásra. 

Könyves Magazin | 2020. október 07. |

A Cirko Film jóvoltából 10 ingyenes mozijegy vár gazdára a ma esti Martin Eden-film zártkörű vetítésére. Válaszolj három kérdésre és nyerd meg az egyik jegyet! 

A kérdések a következők:

  • Kinek a regénye nyomán készült a film?
  • Ki alakítja a filmben Martin Edent?
  • Milyen díjat nyert Velencében a Martin Eden?

A válaszokat küldd el a szerk@konyvesmagazin.hu email címre ma 15:30-ig.  A sorsolás ma délután 16 órakor lesz. Az nyertesek kuponkóddal vehetnek részt a film 19:30-as zártkörű vetítésén. 

A Jack London regénye nyomán keletkezett alkotás a velencei filmfesztivál versenyprogramjában mutatkozott be, ahol főszereplője a legjobb színésznek járó díjat nyerte el. Később számos nemzetközi fesztiválon, többek között Torontóban is díjazták.

A fiatal író, Martin Eden keserves és szenvedélyes energiával küzd azért, hogy elszakadjon gyökereitől. Kétségbeejtő szegénységét és származását mindenáron maga mögött akarja hagyni, és ezért erején felül tanul és képzi magát abban a reményben, hogy egy nap elfoglalhatja méltó helyét az irodalmi elit tagjai között.

A hét könyve
Kritika
Az embermentő Sztehlo Gábor naplója kemény lecke, de a lelkész szavainak visszaszerzéséről is szól
...
Podcast

Zalka Csenge Virág: A kacsalábon forgó palota egzotikum a külföldi közönségnek

A Túl a plafonon júniusi vendége Zalka Csenge Virág mesemondó, akivel beszélgettünk kópékról, ír temetőkről, a világ mesemondóiról és a formálódó hagyományról is.