Reese Witherspoon már készül, hogy újra őrületbe kergessen a Gimiboszi folytatásában

Reese Witherspoon már készül, hogy újra őrületbe kergessen a Gimiboszi folytatásában

sa | 2022. december 12. |

Reese Witherspoon ikonikus, Golden Globe-jelölést érő szerepe volt Tracy Flick, a stréber gimnazista, aki meg akarja nyerni a választást, hogy a diákönkormányzat elnöke lehessen, közben pedig őrületbe kergeti a tanárát (Matthew Broderick). Az 1999-es Gimiboszi Tom Perrotta Election című regényéből készült, és azzal zárult, hogy évekkel később a tanár meglátja Tracyt Washingtonban egy politikus limuzinjában, ezért dühében megdobja az autót az üdítőjével.

A Variety nyomán a Kirkus azt írja, ismét Reese Witherspoon alakítja majd Tracyt, hiszen Perrotta nemrég jelentette meg a könyv folytatását Tracy Flick Can’t Win címmel. Ebben Tracy középiskolai igazgatóhelyettesként tér vissza, aki persze a vezető pozícióra feni a fogát.

Az új filmet a Gimiboszit is jegyző Alexander Payne rendezi, aki Jim Taylorral közösen a forgatókönyvet is írja. Witherspoon és Perrotta a film producerei. A színész a twitteren posztolt a Gimiboszi könyörtelen kampányára utalva: “Elkezdjek plakátokat gyártani? Esetleg tortácskákat?”

 

Kapcsolódó cikkek
...
Hírek

Reese Witherspoon mesekönyvet írt gyerekkori kalandjaiból

Október 4-én jelenik meg Reese Witherspoon első gyerekkönyve a Flamingo Books gondozásában. A Busy Betty-t gyerekkori kalandjai ihlették.

...
Hírek

Reese Witherspoon biztos kézzel válogat a bestsellerek között

...
Szórakozás

Hallgasd meg Taylor Swifttől az Ahol a folyami rákok énekelnek betétdalát!

A folkos hangulatú Carolinához már egy videó is érkezett.

...

Dezső András: Portik nélkül nem is lehetne tanítani a kilencvenes évek történelmét

...

Lugosi Viktória: A trauma felelősséget ró arra is, akivel történt

...

Hetényi Zsuzsa: Harcolok azért, hogy ne szokjak hozzá a háború gondolatához

...

Kleinheincz Csilla: Nem akartam a mágiával elvenni az olvasótól a valóságos megoldásokat

SZÓRAKOZÁS
...
Szórakozás

A déli gótika mesterének novellái inspirálták Bruce Springsteen legsötétebb lemezét

Május elején jelent meg Warren Zanes Deliver Me from Nowhere című kötete, amely Bruce Springsteen tán legkülönlegesebb, és leginkább kedvelt lemezén, az 1982-es Nebraskán hallható dalok mögött felsejlő személyes motívumokat, és művészi hatásokat tekinti át.

...
Szórakozás

Jordan? Pipa! – Az alfakosaras, a tárgyalóasztal meg a munkaalkoholista fehér férfiak

Az Air – Harc a legendáért arra a pávatáncra fókuszál, amely 1984-ben zajlott a Jordan család és egy ambiciózus sportszergyártó vállalat vezetői között. Hozzáolvastuk a pár éve magyar nyelven is elérhető Michael Jordan-monográfia vonatkozó részeit.

...
Nagy

Cseh Tamás és Bereményi Géza dalai olyan korhű helyzetjelentések, melyek jelentőségével maguk sem voltak tisztában

Hétfőn este nyílt meg a Cseh Tamás életművéről szóló kiállítás a Petőfi Irodalmi Múzeumban. A zeneszerző-énekes idén januárban ünnepelte volna nyolcvanadik születésnapját; a tárlat megidézi emlékét, az archív felvételek pedig visszarepítenek a hetvenes évekbe.

A hét könyve
Kritika
A háború bennünk lakik, és túl fog élni mindannyiunkat
...
Nagy

Milbacher Róbert jobb sorsot ír nagymamájának az új regénye lapjain

Milbacher Róbert negyedik prózakötetének, a Keserű víznek az emlékezés a mestermotívuma, és a Magvető Caféban megtudhattuk, kit neveztek cseláknak a nagybajomiak, de az is kiderült, hogyan tárult fel a szerző számára a felmenői mindennapjainak Atlantisza.