Kaszinó otthon? Ez bizony megvalósítható!
Promóció promóció

Kaszinó otthon? Ez bizony megvalósítható!

A modern technológia fejlődésével az okos kütyük térnyerése megállíthatatlanná vált. Míg évtizedekkel ezelőtt luxusnak számítottak a bőröndnyi méretű “mobilok”, addig mára a (ugyan szintén nem kis méretű) okostelefonok jóformán minden egyes háztartásban megtalálhatóak. És korántsem csak hívásfogadási és üzenetírási funkcióval. Szóval nem csoda, ha a kaszinók világa is átalakult, s ami egykor pusztán az offline térben valósulhatott meg, az napjainkban könnyedén a mobil vagy épp a táblagép, esetleg laptop képernyőjére varázsolható.

Promóció |

Az online játékélmény ad annyit, mint az élőben átélt tapasztalat?

Jogos a kérdés, amit azonban könnyű megválaszolni. Igen. Sok tekintetben persze az online nyerőgépek eltérő dimenziót képviselnek a személyesen kezelhető automatákhoz képest. Ugyanakkor megannyi előnnyel büszkélkednek, s alig sorolhatóak fel hátrányok, már ami a használatukat illeti.

A csapatos együttlét a kaszinózás egyik hozadéka. Míg a pókerezésnél vagy kockázásnál alap a nagy társaság, addig mondjuk a gépen történő játék nem feltétlenül igényel közönséget. Ha pedig mégis lényeges a baráti összejövetelek megszervezése, akkor miért ne lehetne rendezni egy közös rangadót? Csak éppen online. Hiszen manapság mindenkinek van valamilyen, internetkapcsolattal rendelkező készüléke. Ráadásul míg élőben kicsit nehézkes a csoportos buli kivitelezése, lévén a gépek száma meghatározott, addig az online térben nincsenek hasonló korlátok.

Na, és ami az előnyöket illeti. Egyrészt a választék hatalmas. Régen nem ott tartunk, hogy a gyümölcsös alternatíva az egyetlen, ami szóba jöhet. Bár letagadhatatlan tény, hogy a mai napig óriási népszerűségnek örvend a játékosok körében. A sztárokkal foglalkozó, aktualitásokat témaként felkínáló, exkluzív eseményekkel dolgozó alternatívák egyaránt közkedveltek. És akkor még csak épp hogy belevágtunk a felsorolásba. Ez a sokszínűség lehetővé teszi, hogy mindenki olyan játékra voksoljon, és főképp tematikára, képi világra, ami a szívének kedves, az ízléséhez hiánytalanul passzol. Unalomról vagy sablonosságról szó sem lehet. Mert azért az vitathatatlan, hogy a gyümölcsök figyelgetése egy idő után fárasztó feladattá feladat. De ha bőven akad játékvariáns, akkor az izgalom állandósítva garantálható. Harmadrészt nincsen nyitási vagy zárási időponthoz kötve a játékélmény. Életvitel terén ahányan vagyunk, annyiféleképpen alakítjuk a mindennapjainkat. Szóval míg valaki örömmel kezdi a napot némi kikapcsolódással, addig másnak az esti elfoglaltság a tökéletes. Még jó, hogy a virtuális környezet ezt a szabadságot jóformán tálcán - vagy legalábbis böngészőben kínálja.

Tét nélkül nem játék a játék?

Az online nyerőgépek kétféle játékstílust is támogatnak. A nem pénzes és az anyagi munícióval megtámogatott szórakozást. Sokan azt mondják, hogy az a kör, amit nem nyomaszt konkrét veszteségi/nyereségi lehetőség, magyarul amin nincsen pénztét, az semmit sem ér. Ám azért ez így ebben a formában túlzás. Könnyedén élvezhetőek azok a pillanatok is, amikhez anyagi kockázat nem tartozik.

De természetesen kár lenne tagadni, hogy a szerencsejáték karakterét, ízét, báját vagy hívhatjuk számtalan módon, az igazi, nagybetűs tét biztosítja. Amikor nem babra megy a játék. Viszont ahhoz, hogy ez az egész ne változzon át stresszel teli kényszerré, fontos jól eltalálni a tét mértékét. Van, akit inspirálnak a nagy számok, de ez egyáltalán nem feltétele a jókedvnek. Hamar kialakulhat az az érzés, ami egyértelműen tanúsítja, hogy a kijelölt összeg még pont belefér, vagy kicsit már túllóg azon a bizonyos ingerküszöbön.

A nyerési esélyek kiszámolhatóak?

Igen, bár nyilván 100%-os bizonyosságról nem beszélhetünk. Vannak, akik örömmel élnek a matematika és logika eszközeivel, próbálva előre megtervezni a játék menetét. Nyilván ez nem tilos, csak kérdés, hogy mennyire veszi el épp a lényeget?

Mert ha elvész az izgalom, akkor unalmassá és ami még rosszabb előre lezongorázhatóvá válhat a játék. Aminek ellenben pont az az egyik funkciója, hogy felhőtlen kikapcsolódásként szolgáljon. Szóval nem rossz ötlet a számok birodalmában barangolni, de a bizonytalanság fűtötte lelkesedésnél nincsen szerencsésebb játékstílus!

SZÓRAKOZÁS
...
Nagy

5 érdekesség, amit eddig talán nem tudtál James Baldwinról

2000 oldalas aktája volt róla az FBI-nak, éjszaka írt, volt ifjúsági miniszter és egy darabig prédikátor is. Ismerd meg a Ha a Beale utca mesélni tudna szerzőjét.

...
Szórakozás

10+1 adaptáció, amiket az év második felében nézünk

Az év második felében is rengeteg adaptáció kerül a mozikba, streaming-csatornákra – most ezekből mutatunk meg párat, olyanokat, amelyek magyarul is olvashatók.

...
Szórakozás

A Meggyőző érvek egy újragondolt Fleabag, talpig empírben

A Meggyőző érveket Jane Austen legérettebb, legkiforrottabb regényeként szokták emlegetni. A legújabb netflixes feldolgozásban Dakota Johnson próbál új életet lehelni a történetbe – felemás sikerrel.

Hírek
...
Nagy

Ezeket a könyvet olvasd, ha tetszett a Rose Napolitano kilenc élete!

...
Hírek

Nézz körül Benneték otthonában a BBC-s Büszkeség és balítéletből!

...
Zöld

Ezt az 5 könyvet ajánljuk az oroszlánok világnapján

...
Zöld

A fák folyamatosan tanulnak, de egy kéthetes hőhullám szorult helyzetbe hozza őket

...
Szórakozás

Caitriona Balfe már a próbavideóján bizonyította, mekkorát alakít majd az Outlanderben

...
Szórakozás

Peter Jackson komolyan fontolgatta a hipnózist A Gyűrűk Ura után

...
Hírek

Mutasd meg a fotóiddal Nádas Péter Budapestjét!

...
Hírek

Végre magyarul is megjelenik Paul Auster első sikerkönyve

...
Hírek

Meghalt David McCullough kétszeres Pulitzer-díjas amerikai író

...
Hírek

Musical készül Frida Kahlo életéről

...
Szórakozás

Rájátszás, Kollár-Klemencz, Saiid - Koncertekkel, izgalmas zenei programokkal vár a zalai Margó

...
Promóció

Friss mai állások – a böngészés szabadsága

Olvass!
...
Beleolvasó

Gurubi Ágnes új regénye azt kutatja, amit a mesék elhallgatnak

A mesék a legtöbbször nem szólnak a levegőtlenségről, a kilátástalanságról, a dühről, amivel hol magunkat, hol a másikat büntetjük reménykedve, mert ahol büntetés van, ott van feloldozás is. Gurubi Ágnes szeptember elején megjelenő regényének hősei ugyanakkor már jóval túl vannak a mese végén. Olvass bele a Másik Istenbe!

...
Beleolvasó

A felnőtté válás jeges ökölcsapásokkal érkezik, és nem kegyelmez

Fliegauf Gergely első könyvének főhőse egy felnőtté válás küszöbén álló fiú, aki a börtönőri munkája és a szerelmi csalódások elől a fantáziába menekül. Olvass bele!

...
Beleolvasó

Minden azzal kezdődött, amikor a várost elérte a tánciskolák iránti lázas rajongás

Egy kis galíciai településen él Jacobo Pliniak és a felesége, Juliáa. Egy határmenti fogadót üzemeltetnek, hogy ennek álcája alatt Jacobo segíthessen az egyre szaporodó pogromok elől menekülő zsidóknak átjutni a határon. Olvass bele Mario Bellatin különleges regényébe.