Olvassatok Atwoodot, Hararit vagy Neil Gaimant ingyen a Scribden!

A koronavírus-járványra való tekintettel harminc napra megnyitotta a könyv- és magazintárát a világ egyik legnagyobb digitális könyvtára, a Scribd. Hogy ez mennyire jó hír mindenkinek, aki most otthon tölti a mindennapjait, azt nem is lehet szavakkal leírni. Érdemes átböngészni a kínálatot ITT! Többek közt Atwood, Neil Gaiman és Harari-könyvet is lehet találni, de gyerek- és non-fiction könyvek, valamint hangoskönyvek is elérhetők.

.konyves. | 2020. március 22. |

Ha valami jó könyvet vagy újságot keresel és tudsz angolul, ebben a hónapban érdemes a Sribden körülnézni, ugyanis harminc napig ingyenesen elérhető a digitális könyvtár állománya, ahol több mint egymillió ebook, hangoskönyv és magazin van fent.

Sok mindenre rá lehet keresni a felületen, de első alkalommal talán érdemes lehet a bestsellerek listáját megnézni: megtalálhatjuk Margaret Atwoodtól A Szolgálólány meséjét, Jodi Picoult és Stephen King könyveit, az Oprah által ajánlott Egy amerikai házasságot, Paulo Coleho Az aklimistáját vagy épp Neil Gaiman Elveszett próféciák című könyvét is. Ha valaki eddig unatkozott volna, egy hónapra most biztos megvan az elfoglaltság, egy kimeríthetetlen aranybánya nyílt meg. Kezd el a 30 könyves napot ITT!

Kapcsolódó cikkek
...
Hírek

Töltsd le a múzeumok és könyvtárak színezőit ingyen!

Több tucat múzeum és könyvtár tette ingyenesen letölthetővé a színezőit a koronavírus-járvány miatt. 

...
Hírek

Az olvasás jó hatással van a mentális egészségre

Egy új kutatás bizonyította, amit már eddig is sejtettünk: az irodalom megnyugtat, stimulálja az agyat és jó hatással lehet a depresszióra is. 

...
Hírek

Bezárt a könyvtár, mit olvassak?

A koronavírus-járvány miatt az elmúlt napokban sorra zártak be a könyvtárak, de a rendszeres könyvtárba járóknak sem kell csüggedniük, mert több szolgáltatás online is elérhető.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.