Az első képek az új Thor-sorozatból

Az első képek az új Thor-sorozatból

.konyvesblog. | 2014. szeptember 08. |

thor_1280.0_cinema_1280.0.jpgJúliusban bombaként robbant a hír, hogy Thor, a Marvel egyik legrégibb szuperhőse nőként folytatja. Azóta kiderült, hogy Amerika kapitány afro-amerikaiként küzd majd tovább az igazságért, Rozsomákra pedig rátalált a rút halál. Megérkeztek végre az első képek az új Thorról, akit szerencsére nem pornófilmes pózban pucsít a borítón, mint szegény Póknő. A pózról egyébként azóta kiderült, hogy fizikai képtelenség megcsinálni – kivéve, ha valamelyik Cronenberg-film mutáns hőse vagyunk. Cronenbergnek egyébként hamarosan érkezik az első regénye magyarul, mi már olvastuk, de erről majd később. 

thorhammer.0 (1).jpg

A Mjolniren lévő feliraton mindössze egyetlen betűt kellett változtatni, így lett a He-ből She.


Forrás: Polygon

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.