Ahol a polaroidok és a beatek megszakadnak (MARGÓ Irodalmi Fesztivál)

.konyvesblog. | 2013. június 01. |

závada.jpg

„Jók a versek, Miszter, de hol vagy belőlük te? Miért nem viszed bele magad jobban? Merj hibázni!” – mondta Simon Márton Závada Péternek utóbbi első verseskötetének megjelenése előtt. A hibázáshoz június 6-án Sirokai Mátyásnak is lesz egy-két szava!

Dunnaludak, morning (bár a késői időpont miatt inkább midnight) glory, barna hajszalon. A Design Terminál kifutóján a három fiatal slammer, hátsó zsebükben az Ahol megszakad, a Polaroidok és A beat tanújának könyve. A vizuált és a zenét a Belle Belle szállítja. A verses est nem keverendő össze a Summer Slam Days-szel, viszont legalább annyira ingyenes!

Facebook-eseménylink

Kiknek ajánljuk? Tetovált bölcsészlányoknak, és Esterházy Péternek, hogy kiderüljön, még mindig lehetetlennek tartja-e, hogy egy nagy író gyermeke kilépjen a szülő árnyékából.

A programfüzetbe itt lapozhattok bele.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.