A színes ceruza az új őrület!

.konyvesblog. | 2015. május 14. |

claire_cater_szep_almokat_b1_300dpi.jpgAlig néhány hete írtunk arról, hogy két felnőtteknek szánt kifestőkönyv trónol az Amazon eladási listájának élén. Az új őrület végre a magyar könyvpiacra is megérkezett! A Magnólia május 26-án  Szép álmokat! címmel jelentet meg felnőtt kifestőt, így színezés előtt nem kell azzal idegesítened magad, hogy vajon elkeveredik-e a postán az Amazonról rendelt színezni való. És nem kell többé a gyerek masnival átkötött kismacskáira és stilizált Disney-karaktereire fanyalodnod. 

Söpörd ki az elmédből az aggodalmakat, és dobd fel az álmatlan órákat egy kis pihentető színezéssel! Kreatív műalkotásokat tudsz létrehozni, és rögtön érezni fogod: nagyon könnyű jólesően beleveszni a színezésbe, és ezalatt a gondok messze szállnak.Ha kiszínezed ezeket a csodaszép, békés mintákat, magad mögötthagyhatod a bánatot, és az agyad relaxáló üzemmódba vált át. Akár ágyban fekvő betegek is kipróbálhatják – kis energiabefektetéssel mesteri alkotásokat hozhatnak létre. Ha pedig elmúlik a stressz, rögtön vége a bárányok számlálgatásának, és pihentető álomba merülhetsz.

Felejtsd el a kis éji okostelefon-, tablet- vagy laptopbámulást és vedd kölcsön a gyerek színes ceruzáit! Galériánkban mutatunk néhányat a kifestő oldalai közül. Garantáltan megjön tőlük a kedved a színezéshez.

A kötetet Claire Cater állította össze, az ő képein kívül szerepel még benne grafika Angela Portertól, Angelea Van Damtól, Cathy Chhetritől, Hannah Davies-től, Rosalind Monks-tól, Sally Morettől és Rebecca Lois Burns-től.