Hogyan hozták rá a frászt Péterfy Borira?

vl | 2011. május 03. |

Már kipihentük annyira az első alkalommal megrendezett Margó városi irodalmi fesztivált, hogy végre elkészüljenek a videóink is a szuper eseményekről. Elsőnek a Thália Színházban Rokonok címmel megrendezett egyszerre szórakoztató és meghitt estet mutatjuk meg nektek egy viszonylag hosszabb, 35 perces videóban. Félni nem kell, szórakoztatóak az írók.

Závada Péterrel indult az este, aki felolvasott egy szép anya-verset, majd beszélt arról, hogyan próbálkozott meg a közgázzal, majd jött Závada Pál, aki előbb családi történetekkel állt elő, majd még énekelt is. 

Grecsó Krisztián felolvasásról és dedikálásról jött, és kellemesen meglepődött az érdeklődésen, ami később laza izgalomba fordult, főleg, hogy ott helyben tudta meg, hogy több felolvasást várunk tőle. Testvére, a táncos Zoltán nem tudott ott lenni az esten, mert külföldön lépett fel épp, de mi ügyesen videóztunk vele előtte, így aztán egy olyan különlegesen meghitt "találkozásnak" lehettünk tanúi, amelyben a testvérpár minden összebeszélés nélkül, spontán mesélte el ugyanazokkal a szavakkal a különböző családi sztorikat, fonta egymásba a különböző történetszálakat.

Az estet a Péterfy-testvérek zárták. Bori sokáig a frászt hozta ránk, mert rúgkapált a babája - azért egy szülés levezetésére nem voltunk felkészülve. Gergő pedig bevallotta, hogy nem volt a legjobb testvér, a csajozós és piálós történetek mellett hallhattunk vérbeli szívatós sztorikat is, például mikor Péterfy Gergely riogatta kishúgát.

 

Ajánlott cikkek:

Nyerd meg a csodás Berlin-képregényt

Milyen könyvek jelennek meg az Európánál?

Sok érdekes könyv a Mórától