Ne maradj le a Nyugat+zombikról!

Ne maradj le a Nyugat+zombikról!

Valuska László | 2014. december 05. |

Az év egyik legsikeresebb kulturális projektje lett Csepelle Olivér (interjúnk) közösségi finanszírozásból készül Nyugat+zombik című képregénye. Az Indiegogo-kampány elindításakor 12 ezer dollárt akartak összegyűjteni, ami kevesebb, mint egy nap alatt összegyűlt. Az egész kampány viszont csak most ér majd csak véget vasárnap, és a tervezett összegnek a dupláját gyűjtötték össze. Ha nem akartok lemaradni a képregényről, akkor még adakozhattok, sőt ha kevés pénzt adtál, akkor válthatsz erősebb csomagra, ha például PULÓVERT szeretnél.

Most ezt a levelet kaptam támogatóként a szerzőtől:

Kedves Támogató!

Nagyon-nagyon köszönöm, hogy hozzájárultál a Nyugat+Zombik képregény megvalósulásához!
Valószínűleg már tudod, hogy a gyűjtés az első napon elérte a kitűzött célját, azóta pedig megkétszerezte. A több pénz miatt lehetőségem lesz a képregényt és a többi támogatói ajándékot a lehető legjobb minőségben előállíttatni (papír, nyomtatás, szitázás, stb) valamint részmunkákat (pl: színezés) kiadni a haltársaimnak, így több időt nyerve a rajzolásra.

finanszírozás vasárnapig tart, az utolsó pillanatokra néhány új csomag is bekerült, mint a kötött pulcsi és a limitált, számozott, szuper delux arany kiadás.
És kellemes ünnepeket! Nagyon igyekszem, hogy jövő ilyenkor már a fa alatt legyen a pakkotok!

Üdvözlettel,
Olivér