Legyen végre képregény a Nyugat + zombikból!

.konyvesblog. | 2014. szeptember 10. |

Már akkor is nagyon szerettük Csepella Olivér projektjét, amikor még csak az első hírek szállingóztak a századelős New York Kávéházban garázdálkodó zombikról, most viszont kifejezetten drukkolunk, hogy végre tényleg képregény legyen a sztoriból.

Azt, gondolom, nem kell hangsúlyoznom, hogy a nyugatosok elképesztően menők

- mondta annak idején a Könyvesblognak Csepella Olivér, aki már akkor is mesélt képregényes terveiről: "A teljes történet kb 200 oldalas, ebből az első, 32 oldalas fejezet készült el. Ez már önmagában lehet egy képregényfüzet, de nem tudom, hogy sorozatként érdemesebb-e a hét fejezetet kiadni, vagy egy könyvben az egészet. Egyelőre keresem a kiadómat."

Új fejlemény, hogy a szerző végül úgy döntött, közösségi finanszírozással próbálja meg összegyűjteni az alkotáshoz és a kiadáshoz szükséges pénzt. Facebook-bejegyzésében azt írja, egy évre volna szüksége a tervezett hét fejezet végigrajzolásához ("Olyan egy évre, amiben nincs más munkám, csak a képregény.). Ha sikerül közösségi finanszírozásban összegyűjteni a pénzt, akkor a tervek szerint 2015-re elkészül a kétszáz oldalas Nyugat+Zombik. Mi nagyon drukkolunk!

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.