Legyen végre képregény a Nyugat + zombikból!

.konyvesblog. | 2014. szeptember 10. |

Már akkor is nagyon szerettük Csepella Olivér projektjét, amikor még csak az első hírek szállingóztak a századelős New York Kávéházban garázdálkodó zombikról, most viszont kifejezetten drukkolunk, hogy végre tényleg képregény legyen a sztoriból.

Azt, gondolom, nem kell hangsúlyoznom, hogy a nyugatosok elképesztően menők

- mondta annak idején a Könyvesblognak Csepella Olivér, aki már akkor is mesélt képregényes terveiről: "A teljes történet kb 200 oldalas, ebből az első, 32 oldalas fejezet készült el. Ez már önmagában lehet egy képregényfüzet, de nem tudom, hogy sorozatként érdemesebb-e a hét fejezetet kiadni, vagy egy könyvben az egészet. Egyelőre keresem a kiadómat."

Új fejlemény, hogy a szerző végül úgy döntött, közösségi finanszírozással próbálja meg összegyűjteni az alkotáshoz és a kiadáshoz szükséges pénzt. Facebook-bejegyzésében azt írja, egy évre volna szüksége a tervezett hét fejezet végigrajzolásához ("Olyan egy évre, amiben nincs más munkám, csak a képregény.). Ha sikerül közösségi finanszírozásban összegyűjteni a pénzt, akkor a tervek szerint 2015-re elkészül a kétszáz oldalas Nyugat+Zombik. Mi nagyon drukkolunk!