Kim Sherwood fogja kibővíteni a James Bond-univerzumot

Engedélyt kapott az Ian Fleming-rajongó író, Kim Sherwood, hogy regényeivel tovább bővíthesse a 007-es univerzumot, csak épp maga James Bond nem szerepel majd a könyvekben.

fk | 2021. november 05. |

Új 007-es történetek érkezhetnek hamarosan, Ian Fleming hagyatékának kezelői ugyanis jóváhagyták, hogy a Bond-rajongó író, Kim Sherwood (Testament) folytassa a merész, pörgős és szexi sorozatot.

Sherwood, aki már gyerekkora óta rajong a Bond-történetekért, már megállapodást is kötött a HarperCollinsszal, miszerint három olyan kortárs thrillert fog írni, amelyek a James Bond-univerzumban játszódnak. Az eredeti 007-es azonban nem lesz benne a könyvekben.

Sherwood azt nyilatkozta, nagyon hálás a Fleming-családnak, hogy megadták neki ezt a lehetőséget, hiszen mindig is erről álmodott, most pedig ő lesz az első női író, aki kibővítheti a Bond-univerzumot. Corinne Turner, az Ian Fleming Publications ügyvezetője azt mondta, Sherwood jó választás erre a feladatra és a sorozat már 2022 szeptemberében elindulhat.

Daniel Craig lezárta az egyik legsikeresebb Bond-korszakot
Daniel Craig lezárta az egyik legsikeresebb Bond-korszakot

A 25. James Bond-film egyben lezárása is az elmúlt 15 évnek. Daniel Craig búcsúzik a legendás filmszereptől, amely az utóbbi időben összenőtt vele. A most a mozikba került 007 Nincs idő meghalni vízválasztó a franchise történetében. Ennek megfelelően a filmesek kuriózummal készültek. Spoilermentesek leszünk!

Tovább olvasok

Fleming kémsorozatának 14 eredeti része volt. Később olyan szerzők folytatták a történeteket, mint Kingsley Amis, Sebastian Faulks vagy Anthony Horowitz.

A legutóbbi James Bond-filmről, a 007 Nincs idő meghalniról ITT írtunk.

Forrás: The Guardian

Hírlevél feliratkozás

Olvass minket e-mailben is!

  • Személyes ajánló a legérdekesebb tartalmainkról!
  • Extra tartalom csak feliratkozóknak!
  • Így biztosan nem maradsz le a legfrissebb könyves hírekről!
  • Nem spammelünk, heti 1-2 levelet küldünk.

Könyves Magazin Hírlevél

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Sokkal jobban hatnak a konteók, ha a közösség hiedelmeihez illeszkednek – Olvass bele az Emberarcú tudományba!

A különböző tudományterületek képviselőinek tanulmányaiból szerkesztett kötetben az alternatív világértelmezések, áltudományos elméletek és tudománytagadó tanok sorát járják körül. Olvass bele!

...
Zöld

3 ok, amiért a home office pszichésen megterhelő + 3 könyv segítségül

Ugyan a home office nagyobb szabadságot és autonómiát biztosíthat, olyan hátulütői vannak, amikre elsőre nem feltétlenül gondolnánk. 

...
Zöld

Mit tehet egy nő, ha lebénul az arca és elveszti a mosolyát? Olvass bele Sarah Ruhl könyvébe!

Sarah Ruhl az élete minden területén sikeresnek érezte magát, amikor az arca lebénult. Mi mindent jelent valójában egy mosoly? Mutatunk egy részletet a könyvéből!