Hatalmas könyvakciót hirdetett az Agave Kiadó!

Fennállásának legnagyobb akcióját indította el az Agave Kiadó, rengeteg könyvüket 50%-os kedvezménnyel kínálják. A koronavírus-járványt a könyvpiac is megszenvedi, az Agave most azt kéri az olvasóktól, támogassák vásárlással a nehéz helyzetbe került kiadókat.

.konyves. | 2020. március 23. |

A közleményt az Agave Kiadó a Facebook-oldalán tette közzé. Azt írják, a könyvesbolti eladások érthető okokból nagyon visszaestek az elmúlt hetekben, a kieső bevételek pedig arra is hatással lehetnek, hogy a helyzet normalizálódása után milyen könyvek tudnak megjelenni. Azt kérik, aki megteheti, vásároljon olvasnivalót  a weboldalukon, ahol most hatalmas kedvezménnyel lehet beszerezni könyveket:

Sziasztok!

Reméljük, továbbra is jól vagytok.

A múlt héten sajnos egyértelművé vált, hogy komoly gazdasági lassulás lesz világszerte, és ez minden piacot érint, így a könyvkiadást is. Bármennyire is átgondolt üzletpolitikát követ egy kiadó, arra senki nincs felkészülve, hogy adott esetben hosszú hónapokig ne realizáljon normális forgalmat, és most nagyon úgy tűnik, hogy ez fog történni. A könyvesbolti eladások érthető okokból a töredékére estek vissza, és e sorok írásakor nem tudni, hogy meddig lehetnek még nyitva a boltok egyáltalán. Ez pedig azt jelenti, hogy teljesen át kell gondolnunk a jövőbeli terveinket: a következő hetekben keletkező bevételünk óriási mértékben meghatározza, hogy a helyzet normalizálódása után hány könyvvel tudunk újraindulni az első hónapokban, és mi lesz a futó sorozatok, életművek sorsa.

Ezért a webshopunkon mától a fennállásunk egyik legnagyobb akcióját indítottuk el, rengeteg könyvünket 50% kedvezménnyel adjuk. Így minden egyes vásárlással közvetlenül a kiadót tudjátok támogatni. Ezzel nemcsak biztosítjátok magatoknak az olvasnivalót az elkövetkező hetekre, hanem ahhoz is hozzájárulhattok, hogy ősszel a tőlünk megszokott lendülettel és tempóban folytathassuk a munkánkat, időben elhozva nektek a kedvenc szerzőiteket és a várva várt könyveket. Pontosan tudjuk, hogy jelen pillanatban nem mindenki engedheti meg magának, hogy könyvet vásároljon, de aki megteheti, hogy a kialakult helyzetben így támogasson minket, azt most rengeteg jó könyv várja kivételes kedvezménnyel. Minden vásárlásért és minden támogató üzenetért borzasztóan hálásak vagyunk, és ahogy az elmúlt tizenhét évben, úgy a jövőben is azon leszünk, hogy minél több remek könyvet minél hamarabb elhozzunk nektek.

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Agave Könyvek
https://www.agavekonyvek.hu/

Kapcsolódó cikkek
...
Hírek

15 ezer könyvet tesznek elérhetővé a neten a magyar könyvkiadók

A koronavírus-járvány miatt összefogott a könyvpiac, április 23-ig 12 kiadó szakkönyveit lehet ingyen elolvasni.

...
Hírek

Rowling lazít a szerzői jogokon a koronavírus idejére

A tanároknak akar segíteni, hogy könnyebben tudják tanítani a Harry Pottert.