Amber Heard könyvben írná meg a Johnny Depp-pel való kapcsolatát

fk | 2022. június 23. |

Nem sokkal a Johnny Depp által indított és megnyert becsületsértési per után, Amber Heard egy leleplező könyvről tárgyal. Az OK! magazin információi szerint a színésznő úgy érzi, nincsen vesztenivalója, ezért egy könyvben mondana el mindent a Johnny Depp-pel való kapcsolatáról és házasságáról.

A kötetről már tárgyal is egy potenciális kiadóval, ugyanis, mint a lap forrása fogalmaz, „le van égve és nincs abban a helyzetben, hogy nemet mondjon a pénzre”, aminek lehet is valóságalapja, tekintve, hogy a Depp-per nyomán több mint tízmillió dolláros kártérítést kellene kifizetnie volt férjének.

Egy válási ügyekre specializálódott ügyvéd szerint ugyanakkor Heard, ha valóban olyan mélységig kiteregetne, ahogy a hír ígéri, azzal gyakorlatilag borítékolhatja, hogy újabb becsületsértési pert kap a nyakába. Heard képviselői egyelőre nem kommentálták a lap értesüléseit.

Forrás: OK!, 24.hu/ Fotó: Gage Skidmore

Hírlevél feliratkozás
Kapcsolódó cikkek
...
Hírek

Nem fog megjelenni Moldova György utolsó könyve

Szombaton hunyt el Moldova György, az egyik legolvasottabb magyar író, utolsó könyve viszont már biztosan nem fog megjelenni, özvegye ugyanis ehhez nem járul hozzá.

...
Hírek

Tarantino az új könyvében mindent elmond, amit a filmről gondol

Új könyvvel jelentkezik Quentin Tarantino idén ősszel.  A Cinema Speculation a 70-es évek amerikai filmjei köré szerveződik majd. 

...
Hírek

Bátor afgán tinédzserek könyvklubot alapítottak dacolva a tálibokkal

A titkos könyvklubot elsősorban azon fiatal nők számára hozták létre, akik most nem férnek hozzá az oktatáshoz. 

...
Nagy

Ezeket a világirodalmi könyveket olvasd 2023-ban, ha jót akarsz!

A 2023-ban érkező megjelenések térben és időben, műfajukban és stílusukban is annyira inspirálóan változatosak, hogy bátran válogathatsz közülük. 

Szerzőink

...
Ruff Orsolya

A korlátlan hatalom torzít és legyalulja a lelkeket

...
Kolozsi Orsolya

A Facebook a demokrácia egyik legnagyobb ellensége, mert a csőcselék uralmát biztosítja

...
Valuska László

Zacskó kristály a szerelem a Nemzeti Együttműködés Rendszerében

A hét könyve
Kritika
A korlátlan hatalom torzít és legyalulja a lelkeket
...
Nagy

A Facebook a demokrácia egyik legnagyobb ellensége, mert a csőcselék uralmát biztosítja

Maria Ressa, Nobel-békedíjas újságíró azokhoz szól, akik többé-kevésbé diktatórikus rendszerekben élnek. A demokráciáért való küzdelem erkölcsi kötelessége mindenkinek, a szerző pedig saját élettörténetével példázza, hogy ezt a lehető legkomolyabban gondolja.