A borító márpedig igenis számít

.konyvesblog. | 2015. március 19. |

Készített már látványterveket, storyboardot, képregényt, diafilmet, meg persze egy csomó borítót. Szabó Levente munkáiért már korábban is lelkesedtünk, például a Nagy Könyvborító Sorozat darabjaiért, melyeket először a portfólióoldalán tett közzé, de alig néhány hete mutattuk be azokat a helikonos zsebkönyveket is, melyeknek szintén ő tervezte a borítóit.

Megvalósult és kedvenc könyveinek tervborítóit most egy kiállításon bárki megtekintheti, melyet szombaton 18 órakor Libor Anita, az index.hu újságírója nyit meg a Műhely kávézó & galériában.

További infóért katt ide!

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.