2013 legszebb könyve: 12 nő voltam

2013 legszebb könyve: 12 nő voltam

Valuska László | 2014. január 05. |

Véget ért a borítóverseny, megvan a végeredmény! A teljes szavazást itt lehet megnézni.

Forgách András 12 nő voltam című könyve nagy hajrában a szavazatok 14 százalékának megszerzésével lett első helyezett. A tervező: Tillai Tamás.

Második helyre a Hitlert korunkban feltámasztó Timur Vermes Nézd ki van itt című könyve futott be. A Libri Kiadó itt az eredeti borítót használta, nagyon helyesen, ritka szép és ötletes munka. A szavazatok 12 százalékát kapta Johannes Wiebel grafikus.Harmadik helyre D. Tóth Kriszta első regénye, a Jöttem hadd lássalak került, a borítót Grosan Cristina tervezte.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.