Írd meg a legjobb Harry Potter-sztoridat!

.konyvesblog. | 2017. június 26. |

Húsz éve jelent meg angolul a Harry Potter-sorozat első könyve - ennek alkalmából össze is szedtünk húsz érdekességet a szériáról. A varázslófiú története egy generáció olvasmánya lett, hiszen sokan nemcsak vele együtt nőttek fel, de Harry Potterrel együtt szembesültek és értettek meg egy csomó problémát vagy jelenséget. Vagy éppen kaptak rá az olvasásra. Akik Harryvel egyidősek voltak az első kötet megjelenése idején, ma már felnőttek, viszont biztosan sokan őriznek valamilyen emléket a regénnyel kapcsolatban.

Írjátok meg nekünk!

Mi pedig a legjobbakat lehozzuk a blogon. Történeteiket a konyvesblog@gmail.com címre küldjétek, a tárgymezőbe írjátok be: HP20. Az írásokat június 30-ig, éjfélig várjuk!

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

5 empatikus készség, ami megmentheti a párkapcsolatodat

Nincs párkapcsolat konfliktus nélkül – a kérdés tehát nem az, hogyan kerüljünk el egy összezördülést, hanem hogy hogyan kezeljük együttérzéssel. Íme öt tipp egy egészségesebb kapcsolatért.

...
Zöld

8 meglepő tény arról, hogyan hat az olvasás az agyadra

Hogyan hat egy jó könyv a memóriánkra? Milyen pszichés problémákkal szemben segít az olvasás? Az olvasás jótékony hatásait gyűjtöttük össze nyolc pontban.

...
Zöld

Meg fogsz lepődni, hogy milyen régi a reggeli kávéd

Biológusok megfejtették, hogy az arabica kávé több százezer évvel ezelőtt, természetes kereszteződés folytán alakult ki. Könyvek hírek (és kávé) mellé.