.konyves.

Maszkot húzott a Macskafogó hőse is

ternovszky_béla macskafogó karantén koronavírus

(Forrás)

Természetesen az élet most az X bolygón sem fenékig tejfel, de innentől átadjuk a szót Ternovszky Bélának, aki a híres ügynök, Grabowski szavait tolmácsolja:

„Mickey Mouse után 120-ban bolygónkat ismét a teljes pusztulás apokaliptikus réme fenyegeti. Miközben a koronavírus okozta járvány rohamosan terjed és szedi válogatás nélkül áldozatait, egyre több ismert és kevésbé ismert, jelentős és kevésbé jelentős macska és egér érzi úgy, hogy meg kell szólalnia. Ezért én is úgy gondoltam, hogy rajongóimhoz fordulok és nyomatékosan megkérem őket, hogy a járvány terjedésének megfékezése érdekében csatlakozzanak a Maradj otthon! mozgalomhoz.

MARADJ OTTHON!

Ez a legkevesebb és egyben a legtöbb amit megtehetsz mindannyiunk érdekében. Én már elkezdtem. Tudjátok, nekem ez nem esik nehezemre. Thoreau-t olvasok és nyers koszton élek. Ha attól tartotok, hogy a négy fal közt megöl az unalom, ajánlom nézzetek rajzfilmeket. MAGYAR rajzfilmeket!

A macskákat is megkérem, hogy a válság idejére tegyék félre zsigeri gyűlöletüket és csatlakozzanak mozgalmunkhoz. Így, ha összefogunk (behúzott karommal, legalább 2 méter távolságban) megúszhatjuk.

Az INTERMOUSE a helyén van és teszi a dolgát, helyettünk is!!!!!!”

UPDATE: A nagy sikerre való tekintettel, Ternovszky Béla folytatja a macskafogós posztolást, és azóta már Lusta Dick és az egyik patkánylány nevében is reagált a kialakult helyzetre. Olvassátok el ITT.