Mellettem elférsz – a Margón

.konyvesblog. | 2013. május 31. |

grecsó.jpg

„Egyébként pedig mindig újat hozunk, minden esten próbálunk változtatni, ezáltal a zenészek is mindig új helyzetbe kerülnek. Nem improvizálhatják ugyanazt. A novellákat úgy rakom körbe anekdotákkal, hogy már az valami színházas, intimebb beszélgetős teret hozzon létre, ahogy megágyazok nekik. És abba gyakorlatilag mint egy csattanó kerül bele a szöveg. Én kibeszélem magam, és ebbe – mint egy családállításos térbe – jön bele a szöveg, és ehhez kapcsolódik egy harmadik rétegként a zene, ami, ahogy mondtam is, nem díszítőelem, hanem válasz.”

Grecsó Krisztián nyilatkozta nekünk a fentieket arról, hogyan is éli meg a Mellettem elférsz zenés irodalmi sorozat egy-egy rendezvényét. Aki eddig lemaradt volna, az most pótolhatja, a Margón ugyanis (június 6-án, este 9 órai kezdettel) újra összeáll Grecsó Krisztián, Dés László (szaxofon) és Dés András (ütőhangszerek). Az író anekdotázik és olvas, a muzsikosok pedig, apa és fia, a színpadon írnak zenét a megelevenedett mesékhez. Tartalmas, mégis könnyed szórakozás, egy est a hallgatásról, identitásról és a régi idők szerelmeiről.

A Mellettem elférsz az AEGON Magyarország támogatásával valósul meg.

Facebook-eseménylink

Az esemény ingyenes!

Kiknek ajánljuk? Mindenkinek, aki tud még szorítani egy kis helyet maga mellett.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.