Már megjelenése előtt bestseller lett Terry Pratchett utolsó könyve

.konyvesblog. | 2015. augusztus 11. |

Pillanatok alatt elfogytak a jelek arra az éjszakai rendezvényre, ahol a rajongók az elsők között juthatnak hozzá Terry Pratchett utolsó könyvéhez. Pratchett idén márciusban hunyt el, ám még tavaly nyáron befejezte a 41. Korongvilág-regényt, a Shepherd’s Crownt, mely most posztumusz jelenik meg.

A legtürelmetlenebbek már augusztus 26-án éjszaka hozzájuthatnak a könyvhöz: egy londoni könyvesboltban ugyanis Pratchett barátja, Rob Wilkins olvas fel a kötetből, és kétszáz szerencsés rajongó már ekkor megveheti a példányát; a jegyeket tegnap délben kezdték el árusítani a rendezvényre, és pillanatok alatt elkapkodták őket. Azoknak, akik nem jutottak be, éjfélig kell várniuk, ekkortól már ők is megvehetik az utolsó Pratchett-regényt.

A Shepherd’s Crown egyébként az előrendelések alapján már most listavezetőnek számít, hiszen az Amazon ifjúsági fantasy könyvei között az első helyen szerepel.

A regény számos országban egyszerre, várhatóan szeptember 10-én jelenik meg.

Forrás: Guardian

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Mit tehet egy nő, ha lebénul az arca és elveszti a mosolyát? Olvass bele Sarah Ruhl könyvébe!

Sarah Ruhl az élete minden területén sikeresnek érezte magát, amikor az arca lebénult. Mi mindent jelent valójában egy mosoly? Mutatunk egy részletet a könyvéből!

...
Zöld

A narcisztikus személyiség kinőhető? + 2 könyv a témában

Kutatás készült arról, hogyan változnak a narcisztikus személyiségjegyek az ember élete során. A cikk végén két könyvet is ajánlunk a narcizmus témájában.

...
Zöld

A Stonehenge építőit is pestisjárvány törölhette el a föld színéről

A hír mellé két könyvet ajánlunk a járványok történelemformáló hatásáról.