Kortárs írók felelnek Karinthy előtt

Kortárs írók felelnek Karinthy előtt

.konyvesblog. | 2014. május 27. |

10351824_721093514601041_8844139596786988673_n.jpgFinisszázsához érkezett a Petőfi Irodalmi Múzeum Karinthy-kiállítása. A búcsú épp olyan lesz, amilyennek Karinthy is elképzelné – egyszerre humoros és véresen komoly. Május 30-án 18 órától kortárs írók fogalmazzák újra a Tanár úr kérem fejezeteit

A szövegekben a felnőttkor megbocsájtó humora és a mindenkori kisdiák szorongásokkal és félelmekkel teli világa találkozik majd. A Tanár Urak, akik a diákokat a dobogóra szólítják, Reményi József Tamás és Tarján Tamás lesznek, felelni Dragomán György, Egressy Zoltán, Grecsó Krisztián, Háy János, Kemény István, Parti Nagy Lajos, Spiró György és Závada Pál fog. Hogy jó vagy rossz tanulóként, az kiderül a Pim fiktív osztálytermében.

Az esemény ingyenes, Facebook-eseményért ide kattints. 

 

Olvass minket e-mailben is!

  • Személyes ajánló a legérdekesebb tartalmainkról!
  • Extra tartalom csak feliratkozóknak!
  • Így biztosan nem maradsz le a legfrissebb könyves hírekről!
  • Nem spammelünk, heti 1-2 levelet küldünk.

Könyves Magazin Hírlevél

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Sokkal jobban hatnak a konteók, ha a közösség hiedelmeihez illeszkednek – Olvass bele az Emberarcú tudományba!

A különböző tudományterületek képviselőinek tanulmányaiból szerkesztett kötetben az alternatív világértelmezések, áltudományos elméletek és tudománytagadó tanok sorát járják körül. Olvass bele!

...
Zöld

3 ok, amiért a home office pszichésen megterhelő + 3 könyv segítségül

Ugyan a home office nagyobb szabadságot és autonómiát biztosíthat, olyan hátulütői vannak, amikre elsőre nem feltétlenül gondolnánk. 

...
Zöld

Mit tehet egy nő, ha lebénul az arca és elveszti a mosolyát? Olvass bele Sarah Ruhl könyvébe!

Sarah Ruhl az élete minden területén sikeresnek érezte magát, amikor az arca lebénult. Mi mindent jelent valójában egy mosoly? Mutatunk egy részletet a könyvéből!