Játssz, színezz, és nyerd meg a griffes színezőt!

Játssz, színezz, és nyerd meg a griffes színezőt!

.konyvesblog. | 2015. november 12. |

 griff_minta_01.jpgA Griffek kincse című kreatív felnőtt színező ötven illusztráció segítségével mutatja be a Kárpát-medence jellegzetes motívumait, melyek a nagyszentmiklósi aranykincs elemeiről és nomád viseleti tárgyakról származnak. A motívumgyűjtemény egyúttal betekintést enged a korszak szimbolikus hitvilágába; valóságos állatalakok, például kecske, sas, szarvas mellett mondabeli fantázialények, griff, szárnyas oroszlán, valamint az eget és a földet összekapcsoló életfa motívuma is feltűnik.

Katona Júlia: Griffek kincse

Typotex Könyvkiadó, 2015, 104 oldal, 2600 HUF

 

Most játssz velünk, merülj el az ősi minták varázslatos világában, és keltsd életre a griffeket a kedvenc színeiddel. Töltsd le a fent látható képet, színezd ki, majd töltsd fel a Facebookra kiszineztem_a_griffeket hashtaggel. A határidő: 2015. november 18. éjfél. A feltöltők között egy Griffek kincse kötetet sorsolunk ki!

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.