Itt vannak az első képek az új Star Wars-képregényből!

Itt vannak az első képek az új Star Wars-képregényből!

.konyvesblog. | 2014. december 08. |

sw_kepregeny.jpg

Még több képért katt ide!

A Csillagok háborúja rajongói kezdhetik a visszaszámlálást, január 15-én ugyanis a Marvel kijön az új SW-képregény első részével. A szerkesztő, Jordan D. White szerint ma már mindenki a hetedik rész előzeteséről beszél, a filmre azonban még egy évet kell várni. A marvelesek azonban állítólag megfeszítve dolgoznak azon, hogy a januárban megjelenő új képregénnyel kielégítsék a rajongók kalandéhségét. A sztorit Jason Aaron írja és John Cassaday rajzolja; a cselekménye pedig közvetlenül a Halálcsillag elpusztítása után (a Csillagok háborúja IV: Új remény) folytatódik.

Az SW-képregények mindent összevetve nagy utat jártak be, hiszen azok kiadási joga - ahogy arról korábban mi is írtunk - lényegében most hazakerült, hiszen az első részt is a Marvel adta ki, még 1977-ben, azután a licensz 1991-ben a Dark Horse Comics-hoz került. Miután bő egy éve a Marvelt is birtokló Disney megvásárolta a Lucasfilmet, így azután a képregényjogokat is visszavették a Dark Horse-tól.

A Comic Book számítása szerint a Star Wars #1 az elmúlt húsz év legnagyobb képregény-sikere lehet, és előzetes várakozások szerint 1 millió példány is elkelhet belőle. Ez már csak azért is nagy szó lenne, mert az elmúlt években csak két képregény lépte túl a félmilliós határt: ez a Csodálatos Pókember 583. száma (melyben Barack Obama is szerepet kapott), és a Csodálatos Pókember 1. száma volt.

Forrás: starwars.com, toybox

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.