Itt vannak az első képek az új Star Wars-képregényből!

Itt vannak az első képek az új Star Wars-képregényből!

.konyvesblog. | 2014. december 08. |

sw_kepregeny.jpg

Még több képért katt ide!

A Csillagok háborúja rajongói kezdhetik a visszaszámlálást, január 15-én ugyanis a Marvel kijön az új SW-képregény első részével. A szerkesztő, Jordan D. White szerint ma már mindenki a hetedik rész előzeteséről beszél, a filmre azonban még egy évet kell várni. A marvelesek azonban állítólag megfeszítve dolgoznak azon, hogy a januárban megjelenő új képregénnyel kielégítsék a rajongók kalandéhségét. A sztorit Jason Aaron írja és John Cassaday rajzolja; a cselekménye pedig közvetlenül a Halálcsillag elpusztítása után (a Csillagok háborúja IV: Új remény) folytatódik.

Az SW-képregények mindent összevetve nagy utat jártak be, hiszen azok kiadási joga - ahogy arról korábban mi is írtunk - lényegében most hazakerült, hiszen az első részt is a Marvel adta ki, még 1977-ben, azután a licensz 1991-ben a Dark Horse Comics-hoz került. Miután bő egy éve a Marvelt is birtokló Disney megvásárolta a Lucasfilmet, így azután a képregényjogokat is visszavették a Dark Horse-tól.

A Comic Book számítása szerint a Star Wars #1 az elmúlt húsz év legnagyobb képregény-sikere lehet, és előzetes várakozások szerint 1 millió példány is elkelhet belőle. Ez már csak azért is nagy szó lenne, mert az elmúlt években csak két képregény lépte túl a félmilliós határt: ez a Csodálatos Pókember 583. száma (melyben Barack Obama is szerepet kapott), és a Csodálatos Pókember 1. száma volt.

Forrás: starwars.com, toybox

Olvass minket e-mailben is!

  • Személyes ajánló a legérdekesebb tartalmainkról!
  • Extra tartalom csak feliratkozóknak!
  • Így biztosan nem maradsz le a legfrissebb könyves hírekről!
  • Nem spammelünk, heti 1-2 levelet küldünk.

Könyves Magazin Hírlevél

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

3 ok, amiért a home office pszichésen megterhelő + 3 könyv segítségül

Ugyan a home office nagyobb szabadságot és autonómiát biztosíthat, olyan hátulütői vannak, amikre elsőre nem feltétlenül gondolnánk. 

...
Zöld

Mit tehet egy nő, ha lebénul az arca és elveszti a mosolyát? Olvass bele Sarah Ruhl könyvébe!

Sarah Ruhl az élete minden területén sikeresnek érezte magát, amikor az arca lebénult. Mi mindent jelent valójában egy mosoly? Mutatunk egy részletet a könyvéből!

...
Zöld

A narcisztikus személyiség kinőhető? + 2 könyv a témában

Kutatás készült arról, hogyan változnak a narcisztikus személyiségjegyek az ember élete során. A cikk végén két könyvet is ajánlunk a narcizmus témájában.