Itt a Könyves 4. száma: plusz 24 oldal!

.:wendy:. | 2012. június 11. |

A Könyhéten a Bookline standjánál, az Európai Irodalom Éjszakáján és néhány budapesti szórakozóhelyen már találkozhattatok vele, de most itt is megmutatjuk, milyen lett a Könyves magazin soron következő, negyedik száma.

A tartalomból néhány részlet: feltárjuk a magyar krimi titkait, interjúztunk Kondor Vilmossal és Kolozsi Lászlóval, a Foci-Eb kapcsán megmutatjuk, milyen lenne a legütősebb magyar íróválogatott a világ írói élmezőnye ellen, a foci és az irodalom kapcsolatának taglalásán túl, kiderül, melyek a legjobb foci témájú könyvek. 
Ha azt gondolod, híres írónak, csak tehetségtelen írógyerekei lehetnek, mi mondunk ellenpéldát, megmutatjuk, milyen az ötvenéves Pókember, valamint interjút közlünk két nagyszerű angol szerzővel, Hanif Kureishivel és Tibor Fischerrel. 

A Könyves magazin történetében először plusz 24 oldalas mellékletet kapnak az olvasók. A melléklet a Margó fesztivál kiemelt szombati eseményéhez, az Európapont és a EUNIC által létrehozott Európai Irodalom Éjszakájának a szerzőit és szövegeit mutatja be. Rengeteg európai író és szövegrészlet, lehet végre olvasni!

Hamarosan lesz lapszámbemutató buli is, nemsokára jövünk a részletekkel.

k4_B01.jpg