Irodalmi Szotty: Cserna-Szabó és ötféle lecsó (MARGÓ)

.konyvesblog. | 2013. június 08. |

cserna.jpg

Vajon mit írtak eleink a szakácskönyvek margójára? Főzés közben született ötleteiket, átsuhanó gondolatokat, melyeket egy íz vagy illat felidézett bennük, piaci kofák nevét, bevásárlólistát, primőrárakat? Képzeljünk el egy vén receptkönyvet, és lapozzuk fel a családi ládafiában talált kincset.

„A magyar ínyesmesterség és az irodalom kéz a kézben jár, teljesen össze van fonódva” – nyilatkozta a Könyvesblognak nem is olyan rég Cserna-Szabó András, és hogy ez így van, azt június 9-én a Castro Bistróban rendezett irodalmi főzésen be is bizonyítja. Ráadásként megmutatja nekünk a lecsó öt különböző arcát, és hozzá történeteket olvas az ebédasztal mellett.

Facebook-eseménylink

A programfüzetbe itt lapozhattok bele.

FONTOS: A belépéshez az ebéd ára 2500 Forint. A helyfoglalás előzetesen a Castro Bisztróban történik.

Kiknek ajánljuk? Akik csak négyféle lecsót ismernek. Meg azoknak, akiknek kedvencük a diszkópunkban utazó Hamis Csöcsök, vágyuk pedig, hogy az Éden presszóban egy napon együtt támasszák Emlék Bundással a pultot.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.