Vajon mit írtak eleink a szakácskönyvek margójára? Főzés közben született ötleteiket, átsuhanó gondolatokat, melyeket egy íz vagy illat felidézett bennük, piaci kofák nevét, bevásárlólistát, primőrárakat? Képzeljünk el egy vén receptkönyvet, és lapozzuk fel a családi ládafiában talált kincset.
„A magyar ínyesmesterség és az irodalom kéz a kézben jár, teljesen össze van fonódva” – nyilatkozta a Könyvesblognak nem is olyan rég Cserna-Szabó András, és hogy ez így van, azt június 9-én a Castro Bistróban rendezett irodalmi főzésen be is bizonyítja. Ráadásként megmutatja nekünk a lecsó öt különböző arcát, és hozzá történeteket olvas az ebédasztal mellett.
A programfüzetbe itt lapozhattok bele.
FONTOS: A belépéshez az ebéd ára 2500 Forint. A helyfoglalás előzetesen a Castro Bisztróban történik.
Kiknek ajánljuk? Akik csak négyféle lecsót ismernek. Meg azoknak, akiknek kedvencük a diszkópunkban utazó Hamis Csöcsök, vágyuk pedig, hogy az Éden presszóban egy napon együtt támasszák Emlék Bundással a pultot.