Hamarosan érkezik az új Robert Galbraith-regény

.konyvesblog. | 2020. január 27. |

jk-rowling-008.jpg

(Kép forrása)

J. K. Rowling egy nagy köteg kézirat fotójával adta hírül a hétvégén Twitter-oldalán, hogy elkészült a legújabb Robert Galbraith-krimivel. Az ötödik Cormoran Strike-regénnyel kapcsolatban más információt egyelőre nem osztott meg, de a rajongók így is lelkesen fogadták az új kötet hírét, és talán hamarosan az is kiderül majd, ezúttal milyen magánéleti és munkahelyi problémákkal kell megbirkóznia a nyomozónak és a kötetről kötetre egyre nagyobb szerephez jutó asszisztensének. 

A Harry Potter írója 2013-ban adta ki első krimijét Robert Galbraith álnéven, amelyet a kritikusok „üdítő debütálásnak” tartottak, de eleinte nem fogyott hatalmas példányszámban. Pár hónnappal később Rowlingot egy Twitter-poszt buktatta le, amely után a Kakukkszó rögtön az eladási listák élére került. Az azóta eltelt években a sorozat még három résszel gazdagodott és a sikere töretlen. A selyemhernyó, a Gonosz pálya és a Halálos fehér után pedig a jelek szerint hamarosan érkezik az ötödik krimi is.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Mit tehet egy nő, ha lebénul az arca és elveszti a mosolyát? Olvass bele Sarah Ruhl könyvébe!

Sarah Ruhl az élete minden területén sikeresnek érezte magát, amikor az arca lebénult. Mi mindent jelent valójában egy mosoly? Mutatunk egy részletet a könyvéből!

...
Zöld

A narcisztikus személyiség kinőhető? + 2 könyv a témában

Kutatás készült arról, hogyan változnak a narcisztikus személyiségjegyek az ember élete során. A cikk végén két könyvet is ajánlunk a narcizmus témájában.

...
Zöld

A Stonehenge építőit is pestisjárvány törölhette el a föld színéről

A hír mellé két könyvet ajánlunk a járványok történelemformáló hatásáról.