Filmet forgatnak E. L. James Misteréből

Forgách Kinga | 2020. március 02. |

E,L. James

Forrás

A szürke ötven árnyalata-trilógiából készült filmek után, adaptációt kap E.L. James tavaly megjelent regénye, a Mister is – adta hírül a Variety. A több mint harminc nyelvre lefordított bestseller jogait az Universal stúdió vette meg.

E.L. James tavaly berobbant erotikus könyve egyfajta 21. századi Hamupipőke-sztori. Főszereplője a szexuálisan túlfűtött, vagyonos és arisztokratikus Maxim (a Mister), aki beleszeret egy gyönyörű, de szegény albán szobalányba, Alessiába. A két külön világból származó szereplő között izgalmas viszony kezdődik, ám közben mindkettejüknek meg kell küzdeniük a saját származásuk terheivel. Miközben a gyönyörű és titokzatos lányt emberkereskedők üldözik, Maximnak a családi örökség és az ahhoz társuló felelősség okoz kihívásokat.

A Mister a szerző korábbi könyveivel ellentétben nem a kemény szexuális játékokról szól. E.L. James a saját bevallása szerint a szegények és gazdagok közti növekvő szakadékra is akarta fel hívni a figyelmet ezzel a regénnyel. A történet persze ettől még kellően erotikus, még ha a szexjelenetek sokkal szelídebbek és romantikusabbak is, mint A szürke ötven árnyalata-könyvekben. A cselekményt tekintve viszont vannak hasonlóságok, hiszen ebben a történetben is egy tapasztalt, gazdag, magas státuszú férfi karol fel egy olyan szűzies lányt, aki nincs tisztában a saját szépségével.

E.L. James tavaly a Today-nek adott interjút az új könyvről. Megmutatta, milyen környéken játszódik a történet és mesélt a főszereplőkről is. A videóról és a könyvről ITT írtunk korábban. 

Olvass minket e-mailben is!

  • Személyes ajánló a legérdekesebb tartalmainkról!
  • Extra tartalom csak feliratkozóknak!
  • Így biztosan nem maradsz le a legfrissebb könyves hírekről!
  • Nem spammelünk, heti 1-2 levelet küldünk.

Könyves Magazin Hírlevél

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Sokkal jobban hatnak a konteók, ha a közösség hiedelmeihez illeszkednek – Olvass bele az Emberarcú tudományba!

A különböző tudományterületek képviselőinek tanulmányaiból szerkesztett kötetben az alternatív világértelmezések, áltudományos elméletek és tudománytagadó tanok sorát járják körül. Olvass bele!

...
Zöld

3 ok, amiért a home office pszichésen megterhelő + 3 könyv segítségül

Ugyan a home office nagyobb szabadságot és autonómiát biztosíthat, olyan hátulütői vannak, amikre elsőre nem feltétlenül gondolnánk. 

...
Zöld

Mit tehet egy nő, ha lebénul az arca és elveszti a mosolyát? Olvass bele Sarah Ruhl könyvébe!

Sarah Ruhl az élete minden területén sikeresnek érezte magát, amikor az arca lebénult. Mi mindent jelent valójában egy mosoly? Mutatunk egy részletet a könyvéből!