Aranyvackor - Elindult az illusztrátorok köre!

.konyvesblog. | 2017. június 15. |

Idén megújult formában indult útjára az Aranyvackor gyerekirodalmi-illusztrátori pályázat: először az írók küldhették el meséiket három korosztályos kategóriában. Ez a forduló április közepén zárult, és a napokban kerültek fel az Aranyvackor oldalára a továbbjutó szövegek (ezek elolvasásához regisztrálni kell).

Mindez azt jelenti, hogy most az illusztrátorok jönnek, akik kiválaszthatják maguknak, hogy melyik mese vagy történet áll hozzájuk a legközelebb, és az ahhoz készített rajzaikkal pályázhatnak. A beküldési határidő: július 31-e. Az illusztrációkat pdf vagy jpeg kiterjesztésben várják, ezek mérete max. 5 megabyte lehet.

További információt ITT és ITT olvashattok!

 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.