A másik Barnás (MARGÓ Irodalmi Fesztivál)

.konyvesblog. | 2013. június 09. |

barnás.jpg

Négy kultikussá vált regény szerzője, az idei Aegon Művészeti Díj nyertese, de nevét és arcát még mindig nem ismerik elegen. Kicsoda Barnás Ferenc? Június 9-án, 17 órától a Petőfi Irodalmi Múzeumban talán még erre is választ kaphatunk.

Ha a Másik halál szerzőjének tűpontos profilját nem is tudjuk megrajzolni az est végére, de az biztosan kiderül, hogyan fogadta a nemzetközi kritikát, és melyek a kedvenc képei, zenéi. Barnás Ferenccel készült interjúnkat itt olvashatjátok.

Facebook-eseménylink

Belépő nincs!

A programfüzetbe itt lapozhattok bele.

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik eddig nem voltak tisztában a mindfuck szó jelentésével, azoknak, akik nem akarnak szégyenkezni, ha műértő társaságba keverednek, és azoknak, akik nem tudják, honnan olyan ismerős az Ernst Múzeum teremőre.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.